VingerVlug

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

VingerVlug
  • VingerVlug
  • Culemborg, Gelderland

Over mij

Ik ben Saskia. Gewoon Saskia, typedocent, juf, eigenaar van VingerVlug. Ik vind kennisoverdracht het leukste wat er is om de hele dag mee bezig te zijn.
Niet heel vreemd dus dat ik van het ontwerpen van badkamers in 2012, overstapte naar het lesgeven aan kinderen en (jong)volwassenen.

Niet alleen mag ik mijn leerlingen vol enthousiasme begeleiden, uitdagen en stimuleren, maar ik mag mijn leerlingen ook iets meegeven waar ze hun verdere leven iets aan hebben: blindtypen! Hoe bijzonder is dat?

Inmiddels ben ik dagelijks bezig om mijn leerlingen typevaardig, futureproof én digivaardig te maken. Een toffere job bestaat er niet!

Over VingerVlug

Door mijn jarenlange ervaring met leerlingen met de meest uiteenlopende rugzakjes, heb ik het lesprogramma van VingerVlug ontworpen. De opbouw van het aanleren van alle letters, het te-kiezen-lettertype en de achtergrondkleur voor elke oefening. Over alles heb ik nagedacht en gecheckt met experts.


Maar ook de keus om cijfers en de meest voorkomende leestekens op te nemen in het lesprogramma (als enige typeprogramma in Nederland, België en de Nederlandse Antillen). Je kan tenslotte niet blindtypen met 10 vingers als je niet weet waar bijvoorbeeld de 3 en het @ zit.

Met VingerVlug wil ik mijn enthousiasme over blindtypen delen: het team van typedocenten waar ik mee werk zijn dan ook allemaal mensen met dezelfde visie.
Leren blindtypen met 10 vingers is fun.

En hoe fijn is het als er een typedocent jou daarbij begeleidt, stimuleert en uitdaagt? Iemand die met je meekijkt wat je vingers doen. Iemand die ziet als het even niet zo lekker gaat. Want het leren van een vaardigheid gaat nu eenmaal niet vanzelf. Door regelmatig kort te oefenen vinden k jouw vingers automatisch hun weg naar de juiste letter.

Enig idee hoeveel tijd je gaat overhouden als je niet meer naar je vingers en het toetsenbord hoeft te kijken? Waar wacht je nog op? Leer nu ook blindtypen.



Locatie

VingerVlug https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5285db603a401f80ead0d199744d8fe49a2e118354a8cfff.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5285db603a401f80ead0d199744d8fe49a2e118354a8cfff.png
4105XD Culemborg Gelderland NL