Bonarius

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Bonarius
  • Bonarius
  • Zwanenburg, Noord-Holland

Wij zijn Bonarius Bedrijven. Een middelgroot familiebedrijf met 300 medewerkers. Onze basis is al 70 jaar: kwaliteit in techniek en dienstverlening. We hebben alles in huis en regelen dingen gewoon strak. Doen alles altijd nét iets beter. Dat heeft ons al veel gebracht. Een vooraanstaande positie in de branche bijvoorbeeld. En marktleiderschap in de regio.

We hebben een eigen manier van doen en zijn koploper in nieuwe ontwikkelingen. Of het nu gaat om beheer op afstand, onze innovatieve oplossing voor grootschalig onderhoud of vooruitstrevende manieren van samenwerken. Een indrukwekkende aanpak, zeggen onze klanten. En de klanten van onze klanten. Dat zijn de bewoners of de huurders waar we het allemaal voor doen. Comfort, een veilig en goed gevoel, dat brengen we. En daarin zijn we graag de beste van Nederland.

Onze mensen
Behalve ambitieus, zijn we ook betrokken en sociaal. Dat is onze familiecultuur. We doen alles met eigen mensen. Onze monteurs vormen het hart van ons bedrijf. Stoere vakmannen en -vrouwen, stuk voor stuk professionals die altijd klaarstaan. Voor onze klanten en voor elkaar. Het vinden van goeie installateurs is ook voor ons een uitdaging. Daarom leiden we ze het liefst zelf op binnen onze Bonarius Academy. Door te investeren in opleiding, ontwikkeling én een goeie sfeer, zijn onze mensen betrokken en loyaal. We zijn één team: samen uit, samen thuis.



Locatie

Bonarius https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/78e8a8a30b3655bbc9773e0d872ba1bf91cbbd575768e89c.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/78e8a8a30b3655bbc9773e0d872ba1bf91cbbd575768e89c.png
1161NL Zwanenburg Noord-Holland NL