Bungalowpark Het Verscholen Dorp

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Bungalowpark Het Verscholen Dorp
  • Bungalowpark Het Verscholen Dorp
  • Harderwijk, Gelderland

Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk is een mooi, kleinschalig park met 132 in het groen gelegen bungalows en chalets. Deze zijn alle vrijstaand, liggen op een ruim perceel en zijn mooie en comfortabel ingericht.

Het park ligt op een perfecte locatie voor een fietsvakantie, wandelvakantie of voor een vakantie met familie en vrienden, waar gezelligheid voorop staat. Het bungalowpark beschikt over een verwarmd buitenzwembad, peuterbad, tennisbaan, fietsverhuur en een speeltuin voor de kinderen.

Vanwege de centrale ligging (midden in Nederland) is Het Verscholen Dorp een goede basis voor tal van uitstapjes door het hele land, voor zowel nationale als ook internationale gasten. Op een kleine afstand vind je bijvoorbeeld het Veluwemeer,
Het Dolfinarium en het bruisende hart van de Hanzestad Harderwijk.

De bungalows en chalets zijn vrijstaand en voor kinderen is er genoeg plek om te spelen. We zouden natuurlijk niet Het Verscholen Dorp heten, als het bungalowpark niet verscholen in het bos van Harderwijk, midden in de natuur zou liggen! Maar niet alleen qua vrijheid is de ligging van Het Verscholen Dorp ideaal. Direct aan de ingang van het park liggen fiets- en wandelpaden, je fietst of wandelt daarom vanuit het park zo de bossen van de Veluwe in! Het Veluwemeer is (hemelsbreed) slechts 2 km van ons vandaan, Strand Horst is de perfecte plek om van het water te genieten of te leren surfen of kitesurfen.



Locatie

Bungalowpark Het Verscholen Dorp https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/69a18a5a5a0ce1a699898a8d4ec79228f609cb04975299db.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/69a18a5a5a0ce1a699898a8d4ec79228f609cb04975299db.png
3847LT Harderwijk Gelderland NL