SpendLab Performance Improvement

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

SpendLab Performance Improvement
  • SpendLab Performance Improvement
  • Schiphol-Rijk, Noord-Holland

SpendLab Performance Improvement is kennisleider in procesverbetering, inkoopoptimalisatie en recovery audit. Als partner identificeren wij kansen voor uw organisatie door gebruik te maken van slimme analysemethoden o.a. lean six sigma, benchmarks, algoritmes en recovery audits  en blijven wij betrokken bij de implementatie en borging van verbeteringen binnen uw organisatie. Onze consultants werken met lef, ambitie en oog voor menselijke maat. Door jarenlange marktervaring weten onze consultants waar de hedendaagse uitdagingen liggen voor uw organisatie. Dit is voor ons dé reden om onze diensten op basis van no cure, no pay aan te bieden.  

In 1998 werd SpendLab PI opgericht als financieel detacheringsbureau onder de naam Alfa Delta. Ter aanvulling op de reeds bestaande dienstverlening, werd in 2004 het inkoopadviesbureau Compendium overgenomen. Na deze overname veranderde de naam in Alfa Delta Compendium, kortweg ADC. Naast inkoop- en detacheringstrajecten, geeft ADC adviezen aan organisaties over procesverbetering binnen organisaties. Om deze laatste tak uit te breiden, kiest ADC ervoor om in 2008 Principal  één van de kennisleiders op het gebied van operational excellence  over te nemen. In 2020 werd ADC onder de naam SpendLab PI onderdeel van SpendLab Group. Deze laatste verandering zorgt ervoor dat SpendLab PI vandaag de dag een volledig pakket aan diensten kan leveren voor uw organisatie. SpendLab PI herstelt namelijk onregelmatigheden in uw crediteurenadministratie uit het verleden én optimaliseert samen met u de processen en inkoop binnen uw organisatie.



Locatie

SpendLab Performance Improvement https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e7bda40a2ebf3572a0268834b35aaaeb416c550cef5a6247.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e7bda40a2ebf3572a0268834b35aaaeb416c550cef5a6247.png
1117BM Schiphol-Rijk Noord-Holland NL