De SportBSO (Bemmel, Lent, Huissen)

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

De SportBSO (Bemmel, Lent, Huissen)
  • De SportBSO (Bemmel, Lent, Huissen)
  • Lent, Gelderland

Functieomschrijving
Bedrijfsomschrijving

SportBSO Lent biedt, vanaf het schooljaar 2020/2021 naschoolse opvangdiensten voor kinderen uit het basisonderwijs, waarbij sport/bewegen en een gezonde leefstijl centraal staan

SportBSO Lent heeft als doel dat kinderen door sport- en spelactiviteiten kunnen ontspannen door inspanning. Hierbij staat de ontwikkeling van het kind centraal, en zal ieder kind stappen kunnen zetten op persoonlijk, sportief en sociaal gebied.

Plezier staat voorop. Belangrijk is dat een ieder zich thuisvoelt en zichzelf kan zijn. De SportBSO zal er alles aan doen om een veilig klimaat te creëren waarin iedereen zich kan ontwikkelen.

Vacaturetekst

Sportieve pedagogisch medewerker gezocht / 15 uur per week
SportBSO Lent (parttime, bepaalde tijd)

Voor onze nieuwe locatie in Lent zijn wij per 24 augustus op zoek naar een sportieve, proactieve pedagogisch medewerker voor 15 uur in de week. In eerste instantie zal dit zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 13:30 uur tot 18:30 uur.

Wat doen wij?
SportBSO Lent focust zich op sport en spel in de buitenlucht, waardoor de opvang dag voor kinderen leuker en gezonder is. Na een schooldag en in de vakantie is het dé plek waar kinderen hun energie kwijt kunnen, zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen maken! Ze leren verschillende sportvaardigheden en hoe om te gaan met winst en verlies. Iedere week staat er een andere sport centraal, waardoor de kinderen kennis maken met diverse sporten en zich breed motorisch ontwikkelen. Tevens zoeken we iedere maand de samenwerking met verengingen in de regio om de sport meer beleving te geven d.m.v. een clinic.

Wat doe jij?
Aangezien SportBSO Lent een nieuwe locatie is, zul je een grote verantwoordelijkheid krijgen. Als pedagogisch medewerker ben je namelijk locatieverantwoordelijke voor de opvang en zorg van kinderen buiten schooltijden en in schoolvakanties. De leeftijd van de kinderen varieert van 5 tot 12 jaar. Naast het aanbieden van allerlei sportactiviteiten behoort het ophalen van de kinderen uit school, het verzorgen van een eet- en drink moment en het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving bij je taken. Op sportgebied verwachten wij dat je in hoge mate zelfstandig en zorgvuldig bent met een flinke dosis creativiteit om leuke, interessante, sportieve programmas uit te werken, die je met de kinderen gaat uitvoeren. Daarnaast ben je proactief bezig om de kinderen te vermaken. Tevens zul je studenten en vrijwilligers aansturen die jou helpen bij de opvangdag. Uiteraard zul je in de opstartperiode begeleiding krijgen zodat we ook van SportBSO Lent een fantastische locatie kunnen maken!
Wij bieden:

Een halfjaarcontract met intentie tot langer en meer uren;
Een salaris conform de cao kinderopvang;
Een prettige, ruime werkplek met een groot sportveld tot je beschikking;
Een jong en gezellig team, met leuke jaarlijkse uitjes;
Veel ruimte voor eigen inbreng;
EHBO-diploma voor kinderen.
Wij vragen:

Afgeronde relevante opleiding (bijv. Pedagogisch medewerker, ALO, Sportkunde of ROC/CIOS niveau 4);
Affiniteit/ervaring met kinderen in de leeftijdsgroep 5 - 12 jaar;
Hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
Flexibele proactieve houding;
Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
In het bezit van een VOG.



Relevante links
Bedrijven Lent
Vacatures Lent

Locatie

De SportBSO (Bemmel, Lent, Huissen) https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0e00ac7a93da1f9cab44ebc0ce9f17e3e5dab0aed87274ce.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0e00ac7a93da1f9cab44ebc0ce9f17e3e5dab0aed87274ce.jpg
6663JA Lent Gelderland NL