Wetronic

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Wetronic
  • Wetronic
  • Lexmond, Utrecht

Wetronic is een jong en dynamisch bedrijf die sinds de oprichting in 2015 wordt gerund uit passie en liefde voor de modelbouw hobby. In een krimpende markt hebben wij bewezen dat met de juiste strategieën en inzet een gezond en hard groeiend bedrijf is te runnen in deze markt.

Sinds de oprichting hebben we reeds al meerdere keren ons pand uitgebreid en hebben we sinds dit jaar ook een tweede locatie voor de ondersteunende taken voor onze winkel. Hier hebben we een modern en luxe kantoor gerealiseerd voorzien van alle moderne gemakken waaronder airco en slimme verlichting.

Wetronic is een modelbouw winkel in Nieuwegein (Vreeswijk) voor de echte fijnproever en liefhebber. Met een zeer uitgebreid assortiment bieden we een groot assortiment producten en services aan onze klanten. En vooral in service staan wij bekend als een van de beste modelbouw winkels van Nederland maar ook internationaal hebben we inmiddels veel bekendheid verworven door onze eigen producten en de meerdere stappen die wij verder gaan voor onze klanten. Bij ons gaat dan ook vrijwel nooit een klant de winkel uit zonder dat deze geholpen is met zijn of haar probleem.

Door onze eigen merken en productie kunnen we naast het standaard assortiment ook snel inspelen op wensen van de klant. Zo beschikken we over de laatste technieken op het gebied van 3D printen en worden veel producten ook nog echt door ons zelf geheel ontwikkeld. Hierdoor hebben wij ook klanten over de hele wereld die bij ons bestellingen plaatsen via onze webshop.

Inmiddels zijn wij binnen 5 jaar uitgegroeid tot markt leider op het gebied van RC Vrachtwagens in de Benelux. En zijn we onze positie op de algemene modelbouw markt hard aan het uitbreiden om ook daar in de top mee te draaien. Door deze brede markt benadering is Wetronic een bekende speler op de algehele wereldmarkt van RC Vrachtwagens.



Locatie

Wetronic https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c77b930a3e229c198055a6ac4829baa0c34f5f830d4d71b1.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c77b930a3e229c198055a6ac4829baa0c34f5f830d4d71b1.png
4128BN Lexmond Utrecht NL