Socius Wonen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Socius Wonen
  • Utrecht, Utrecht

Socius is een jong en snelgroeiend bedrijf dat zich inzet voor het realiseren van betaalbare en leuke huisvesting voor jongeren en bijzondere doelgroepen. Dit doen we door bewoners actief te betrekken in de transformatie en het beheer van onze woonlocaties. Zo ontstaat er per locatie een hechte community. Daarnaast streven wij ernaar om altijd een maatschappelijke bijdrage te leveren en een hoge bewonerstevredenheid te behouden.

We doen meer dan alleen jongerenhuisvesting. Dankzij de menging van woonruimtes en bedrijfsruimtes voor bijvoorbeeld de creatieve sector, horeca, stadslandbouw en muziek krijgen onze locaties een meerwaarde voor de buurt en de stad. Bovendien houdt Socius zich intensief bezig met maatschappelijke huisvestingbehoeften. Zo stellen we al jarenlang woonruimte beschikbaar voor de uitstroom van jongeren uit de zorg en werken we samen met de gemeentes Utrecht en Amsterdam om jonge statushouders te huisvesten.

Om voor alle jongeren die via ons wonen een goed thuis te creƫren investeren wij veel in community building. Elke van onze locaties kent initiatieven en actieve bewonersgroepen: Socius woonlocaties zijn levendige community hubs, waar je in de kern een enthousiast beheerteam vindt.



Locatie

Socius Wonen
3533JR Utrecht Utrecht NL