Multi Plus Zorg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Multi Plus Zorg
  • Amsterdam, Noord-Holland

Multi Plus Zorg biedt niet alleen intensieve begeleiding door middel van verblijfsplaatsen en begeleiding, maar we hebben ook leer-/werkplekken gecreƫerd in de vorm van werkplaatsen. Dit biedt de jongeren een gestructureerde dagbesteding en door de begeleiding bij onderwijs te combineren met de praktijk kunnen de jongeren en jongvolwassenen met ondersteuning van onze medewerkers een diploma behalen en een betaalde baan vinden op de reguliere arbeidsmarkt.

Multi Plus Zorg biedt integrale hulpverlening binnen de omgeving waar de jongere functioneert. Daarnaast is er speciale aandacht voor verschillende culturele achtergronden; onze medewerkers zijn getraind in een cultuur sensitieve aanpak en benadering en binnen het team proberen we een goede balans te realiseren op verschillende dimensies van diversiteit.

De kleinschaligheid van de leefgemeenschappen maakt dat er flexibel en innovatief ingespeeld kan worden op de individuele situatie van de cliƫnten. Daarmee onderscheidt Multi Plus Zorg zich van de grote instellingen.



Locatie

Multi Plus Zorg
1066WB Amsterdam Noord-Holland NL