Dierenpark Almere Jungle, Nieuwland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Dierenpark Almere Jungle, Nieuwland
  • Almere, Flevoland

Dierenpark Almere Jungle is een onderdeel van Nieuwland werk taal en zorg.
Nieuwland is een landelijk werkende zorginstelling. Wij bieden mensen met een beperking zinvolle dagbesteding en re-integratie mogelijkheden in een leuke en uitdagende omgeving.
Almere Jungle is gevestigd op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. De combinatie zorginstelling, botanische tuin én dierenpark maakt onze locatie een unieke en bijzondere werkplek voor mensen met een beperking (de deelnemers).
De werkzaamheden in dierenpark Almere Jungle met het Jungle Café, de Jungle Store en alle andere activiteiten worden zoveel mogelijk uitgevoerd door de deelnemers zelf. Zij worden bijgestaan door professionele praktijkbegeleiders en de meeste werkzaamheden vinden plaats onder het toeziend oog van het publiek.
We bieden afwisselend dagbesteding met ambulante begeleiding (thuis of elders) voor zowel jeugd als volwassenen. Daar de aanmeldingen voor volwassenen cliënten blijven binnenkomen en sommige collegas zich meer richten op begeleiding van alleen jeugd, is er een vacature ontstaan voor een:



Locatie

Dierenpark Almere Jungle, Nieuwland
1358AC Almere Flevoland NL