Stichting Volantis in zorg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Stichting Volantis in zorg
  • Groningen, Groningen

Stichting Volantis in zorg is een thuiszorg -organisatie die haar werkgebied heeft in Groningen, Haren, Leek, Roden en omstreken. Wij zijn een jonge organisatie die dichtbij haar cliëntenblijft staan.

Volantis in zorg werkt met kleine buurtteams, zodat cliënten veelal dezelfde gezichten zulKen zien. Alle verzorgende en verpleegkundigen zijn opgeleid om te werken met hulpmiddelen zodat clienten, waar dit mogelijk is, zoveel mogelijk eigen regie behouden, en waar nodig helpen wij u. Tevens handelen wij volgens het principe zorg voor de mantelzorger, wij kijken met de cliënt en mantelzorger of de draagkracht en de draaglast van de mantelzorger in evenwicht blijft, waar nodig ondersteunen wij.

Wij zijn een organisatie die bestuurd wordt door zorgverleners en geen management lagen kent, zo dragen wij niet een visie uit van een manager, en hebben wij afscheid genomen van het overbodige papierwerk, waardoor er meer tijd is voor de cliënt.

VIZ heeft een team special voor cliënten die in een palliatieve fase terecht komen en is partner van het palliatief netwerk Groningen.



Locatie

Stichting Volantis in zorg
9727AJ Groningen Groningen NL