USC

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

USC
  • USC
  • Utrecht, Utrecht

Vacature zelfstandig kok, Utrechtsch Studenten Corps per 01/08/2020

De studentenvereniging het Utrechtsch Studenten Corps , aan het Janskerkhof 14, 3512BL, is op zoek naar een zelfstandig werkende parttime kok. Onze vereniging is in het bezit van een eigen restaurant en keuken. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag worden hier gerechten geserveerd voor onze leden en oud-leden. Op een normale avond zitten hier ongeveer 150 man die de keuze hebben uit een daghap of een restaurantmenu. Daarnaast zijn er ook uitgebreidere diners die per avond kunnen verschillen. Overdag is er voor de leden ook een mogelijkheid om te lunchen. De lunch vindt plaats van 12:00 tot 14:00.

Als zelfstandig kok van de vereniging is het van belang dat u zelfstandig kan werken en leiding kan geven. Met u staan een aantal studenten in de keuken. Eerstejaarsstudenten helpen u in de keuken, onder andere met afwassen en eenvoudige keukentaken. Ouderejaarsstudenten dienen als hulpkok en hebben zelf ervaring in de keuken. De sfeer van de vereniging is open en professioneel. De werktijden en werkdagen zijn optimaal. De meeste weekenden bent u vrij en de werkdagen zijn niet tot laat. Daarnaast zijn er verschillende momenten door het jaar heen waarop de sociëteit gesloten is, denk aan kerst, oud en nieuw en andere feestdagen, op deze momenten bent ook u vrij.

Als parttime kok heeft u in een werkweek 4 shifts. 2 ochtend, en 2 avond shifts. Tijdens de ochtendshift bent u verantwoordelijk voor de voorbereiding en bereiding van de lunch en begin van het diner. Tijdens de avond shift bent u verantwoordelijk voor de bereiding van een daghap voor ongeveer 150 man. Ook is er op de vereniging de mogelijkheid om een diner te reserveren, tijdens de avond shift valt ook het diner onder u hoede.

Wat wij zoeken wij?
Je beschikt minimaal over MBO niveau 3 diploma voor Zelfstandig Werkende kok. Je hebt aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken en hebt kennis van producten/ingrediënten en ( de samenstelling van) de menukaart. Tevens neem je initiatief en kun je instrueren/coachen. Je bent kwaliteits- en gastgericht en beschikt over de nodige stressbestendigheid. Daarnaast heb je kennis van HACCP en werk je volgens deze regels.

Functie- eisen:
Het zelfstandig en in teamverband bereiden en doorgeven van gerechten ● planning van dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen ● het ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen ● inbrengen van nieuwe gerechten (creativiteit) ●

Werktijden
Door de week 2 dagdiensten van 10:00-15:00 en 2 avonddiensten van 14:00-22:00

Variabele diensten in het weekend, op een zaterdag. Gemiddeld 2x per maand een zaterdag diner
De werknemer treedt in dienst in een parttime dienstverband (gemiddeld 26 uur per week).

Wanneer u interesse heeft stuur dan email met CV naar [email protected] of bel naar 06-22770636. Bij wederzijdse interesse wordt u uitgenodigd om op gesprek te komen.



Locatie

USC https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ff9bc7b1b77caab7cdc4b49e0e54e543fd88fe4a96019be7.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ff9bc7b1b77caab7cdc4b49e0e54e543fd88fe4a96019be7.jpg
3512BL Utrecht Utrecht NL