CIMSOLUTIONS

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

CIMSOLUTIONS
  • CIMSOLUTIONS
  • Vianen (UT), Utrecht
CIMSOLUTIONS vacatures

CIMSOLUTIONS levert al meer dan 25 jaar hoogwaardige en professionele ICT consultancy diensten en softwareontwikkeling oplossingen aan de top 500 grootste bedrijven van Nederland. Onze expertise dekt alle fasen van de software levenscyclus:

Specificatie en haalbaarheid
Ontwerp, ontwikkeling, test en implementatie
Onderhoud, beheer en projectmanagement van zowel maatwerk- als standaardapplicaties, systemen, hardware en netwerken.
Wij passen state-of-the-art ICT concepten en technieken toe, waardoor we altijd de optimale oplossing bieden voor onze klanten. Niet voor niets is onze slogan Learn, create and make it work! Met onze uitstekende track-record en een hoge klanttevredenheid bij onze gerenommeerde klanten, is CIMSOLUTIONS uw ideale partner.

Sinds de oprichting in Nederland in 1992 is CIMSOLUTIONS B.V. autonoom doorgegroeid naar een klantgerichte internationale onderneming met vestigingen in Nederland en Bangladesh. Vanuit de zeven Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Vianen bedienen we onze klanten in alle regios van Nederland. Voor offshore dienstverlening, softwareontwikkeling, applicatiebeheer en testen hebben wij een eigen vestiging in Dhaka (Bangladesh).

Bij CIMSOLUTIONS werken 300 hoogopgeleide ICT professionals, met minimaal een HBO- of Universitair diploma. Zij adviseren en ondersteunen klanten vanuit onze divisies Business Industry. De divisie Business richt zich op bestuurlijke, zakelijke en administratieve automatisering. De divisie Industry richt zicht op RD, embedded ontwikkeling, technische en industriƫle automatisering.

Onze organisatiecultuur is samen te vatten met de termen: klantgericht, toegankelijk, snel, flexibel, op leren ingesteld en no nonsense.

MEER OVER ONZE DIENSTVERLENING

Top Employer 2020
CIMSOLUTIONS is in 2020 voor de veertiende keer uitgeroepen tot Top Employer Nederland. CIMSOLUTIONS vindt een goed en vooral innovatief HR beleid belangrijk om zowel onze bestaande als nieuwe medewerkers blijvend uitdaging te kunnen bieden. De deelname aan het Top Employer onderzoek geeft ons een gedegen beeld van de markt en houdt ons scherp om ons nog verder te ontwikkelen en verbeteren.

Directiesecretaresse / Officemanager (fulltime)

Amsterdam - MBO - Fulltime
CIMSOLUTIONS

Cloud Architect (fulltime)

Amsterdam - HBO - 40 uur
CIMSOLUTIONS

Cloud Architect AI (Artificial Intelligence) (fulltime)

Amsterdam - HBO - 40 uur
CIMSOLUTIONS

Sales Managers voor Amsterdam en Vianen

Amsterdam - HBO - Fulltime
CIMSOLUTIONS

Fieldmanagers voor Rotterdam en Groningen

Amsterdam - HBO - Fulltime
CIMSOLUTIONS
CIMSOLUTIONS vacatures

Locatie

CIMSOLUTIONS https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c41e9ad74f3f0bd7805364892ae2939c80069146deed70ad.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c41e9ad74f3f0bd7805364892ae2939c80069146deed70ad.jpg
4131NM Vianen (UT) Utrecht NL