TargetWise International

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • TargetWise International
  • Amersfoort, Utrecht

TargetWise heeft ruim twintig jaar ervaring in vertalingen en projectmanagement. We blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en werken continu aan verbetering van innovatieprocessen in de sector zodat we te allen tijde een passende oplossing kunnen bieden. Een oplossing die zeker zal bijdragen aan uw (internationale) succes.

We vertalen uiteraard nauwkeurig. Maar vertalen is vaak niet voldoende om te voldoen aan de specifieke eisen die een buitenlandse markt stelt. TargetWise biedt daarom een nieuwe service: Transcreatie.

Bij transcreatie draait het om meer dan het vertalen van een (marketing)tekst: ook het nationale karakter en de maatschappelijke themas in het land waarop de tekst gericht is, worden meegenomen in het uiteindelijke resultaat. Deze couleur locale draagt bij aan effectieve communicatie.

Targetwise beschikt over uitstekende transcreatoren. Ons team van tekstschrijvers wordt gekenmerkt door grote culturele diversiteit zodat voldaan kan worden aan de eisen die de markten van onze opdrachtgevers stellen.



Locatie

TargetWise International
3821AL Amersfoort Utrecht NL