Brummelhuis

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Brummelhuis
  • Brummelhuis
  • Deventer, Overijssel

Brummelhuis is al jaren toonaangevend als het gaat om het op maat ontwerpen van particuliere woningen. Met de roots in het Twentse Oldenzaal, waar vakmanschap en kostenbewust werken hoog in het vaandel staan, is Brummelhuis inmiddels een organisatie met verkoopkantoren verspreid over heel Nederland. Centraal in alle activiteiten van Brummelhuis staan de wensen van de klant, of dat nu een particulier of projectontwikkelaar is.

Met meer dan dertig jaar ervaring weten wij dat het belangrijk is om een constante kwaliteit te bieden; zowel vanuit onze eigen verkoopkantoren als via de partners met wie wij samenwerken. Kennis en kunde zijn de fundering voor onze professionele dienstverlening. Creativiteit en vakmanschap vormen de basis voor een droomhuis. Dat begint bij de architect die de woonwensen vertaalt. Maar ook een perfecte, geoliede samenwerking met de bouwers is cruciaal voor een goed eindresultaat!



Locatie

Brummelhuis https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7e1e870daededdedaee8013fdf5efb7f765a9e3f5e76a7cb.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7e1e870daededdedaee8013fdf5efb7f765a9e3f5e76a7cb.png
7421ZC Deventer Overijssel NL