Corporatie taxaties

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Corporatie taxaties
  • Corporatie taxaties
  • Amsterdam, Noord-Holland

Wij zoeken een Taxateur RT Specialisatie: Woningportefeuilles

OVER CORPORATIE TAXATIES Corporatie Taxaties is een jonge onderneming met ruimte voor groei. Vanuit een prettige samenwerking, die reeds enkele jaren bestond, is besloten om de krachten te bundelen tot het taxatielabel (joint venture) Corporatie Taxaties. Wij taxeren voor woningcorporaties. Corporatie Taxaties is gespecialiseerd in portefeuillewaarderingen voor de jaarrekening, aan- en verkooptaxaties en het taxeren van voorgenomen investeringen.

Wij geloven dat taxeren meer is dan alleen de bepaling van een eindwaarde. Corporatie Taxaties onderscheidt zich met taxatierapportages die ondersteunen in de verantwoording richting interne organisatie, accountants en/of toezichthouders.

Vanwege de groei in het aantal taxatie-opdrachten én de ambitie die wij op dit terrein hebben, zijn wij op zoek naar versterking. Je gaat meebouwen aan de toekomst van Corporatie Taxaties en komt te werken in een leuk en dynamisch team van professionals. In dat team is ruimte voor eigen inbreng en wordt een ondernemende mentaliteit bijzonder gewaardeerd.



Locatie

Corporatie taxaties https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9fff09ef2fd5a437b7f95cd18b1f61d8682f6545dd6abc33.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9fff09ef2fd5a437b7f95cd18b1f61d8682f6545dd6abc33.jpg
1043AJ Amsterdam Noord-Holland NL