Grand cafe de Bank

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Grand cafe de Bank
  • Grand cafe de Bank
  • Best, Noord-Brabant

Nederlands restaurant | Grand Cafe De Bank | Best
Weer eens mooi Nederlands gaan eten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien vindt u bij ons lekkernijen uit de mediterrane en Franse keuken. Geniet op hete dagen van onze sfeervolle zitplaatsen buiten. U voelt zich bij elk bezoek weer op uw gemak in onze geklimatiseerde ruimtes.

Grand cafe met omvangrijke menukaart
Wij verwennen u met Nederlandse specialiteiten, die in onze keuken vers voor u worden gekookt. Wij serveren lekkere gerechten, zoals bijvoorbeeld bijzonder lekkere kazen en daarbij een alcoholische drank wij helpen u graag verder. Ook voor de lekkerbek hebben wij iets in petto. Onze afwisselende gebakjes, onze lekkere pannenkoeken of ons verse brood smaken ook als toetje erg lekker. Geniet de brunch, de lunch of het avondeten bij ons! Ons Grand cafe biedt een grote variëteit aan gerechten, zonder dat u lang moet wachten. Met onze gratis wifi-toegang gaat u op de snelste manier online. Onze kinderhoek is zeer populair! Daarom verheugen de kinderen zich ook al op het volgende bezoek.

Een individuele voeding
Ook vegetarische en veganistische gerechten staan bij ons op de kaart, om u met een verscheidenheid aan smaken te kunnen verwennen. Wij hebben ook een aantal glutenvrije gerechten in de aanbieding, zodat u bij ons zeker de juiste keuze kunt maken. Wij tonen u hoe eenvoudig gezonde voeding kan zijn, en welk groot sortiment aan producten hiervoor verkrijgbaar is.

Wij verzorgen ook privé-evenementen
Gratis parkeerplaatsen voor onze gasten zijn aan de voorkant van het restaurant. Ons restaurant heeft een barrièrevrije toegang. Wij hebben een hart voor dieren: ook huisdieren zijn bij ons graag gezien. Maak gebruik van ons online-reserveringssysteem, zodat u met één klik een tafel bij ons kunt reserveren. Wij accepteren contactloos betalen en betaalpas. In onze ruimtes kunt u fantastische feesten vieren. Voor uw besloten evenement staan wij graag ter beschikking. Nu kunt elke dag bij ons langskomen.



Relevante links
Bedrijven Best
Vacatures Best

Locatie

Grand cafe de Bank https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b0cd139e80cea3b89ae391f6c7e7ebbc835cc3889fc0d31b.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b0cd139e80cea3b89ae391f6c7e7ebbc835cc3889fc0d31b.png
5683EA Best Noord-Brabant NL