Louise van Ginneken

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Louise van Ginneken
  • Galder, Noord-Brabant

Over Van Ginneken Recruitment:

Al vanaf het prilste begin van mijn carrière kom ik bij de meest uiteenlopende organisaties over de vloer. Dit heeft me in veel gevallen een bijzonder kijkje achter de schermen gegeven en mijn interesse in en nieuwsgierigheid naar verschillende branches gevoed.
Daarnaast ben ik van nature erg leergierig. Ik leer graag van en ver mensen. Niet voor niets heb ik me, naast mijn baan in de commercie, jaren verdiept in psychologie, coaching en persoonlijke ontwikkeling.
Het samenbrengen van organisaties en mensen is voor mij dan ook echt The best of Both Worlds!

Als recruitment consultant en ondernemer bemiddel ik bij arbeidsvraagstukken. Hierbij kan de vacature, maar k een kandidaat het vertrekpunt zijn.
Ik besteed hierbij veel aandacht aan het herkennen van specifieke karakter kenmerken en de intrinsieke motivatie van de kandidaat. Niet alleen de optelsom van het cv moet kloppen bij de functie, maar zeer zeker ook de persoon erachter.
Tegelijkertijd leg ik de lat hoog om alles over de werkgever te weten te komen en om voor haar een open sparringspartner te zijn . Hierdoor ben ik voor opdrachtgevers goed in staat gebleken om als cultuurbewaker op te treden. Kandidaten help ik hiermee om een weloverwogen en duurzame keuze te maken voor de toekomst. En precies dt is waar ik in het allerprilste begin graag het verschil wil en kan maken!

Met enthousiaste groet,
Louise van Ginneken
tel 0641056054



Locatie

Louise van Ginneken
4855AB Galder Noord-Brabant NL