ARAZ Engineering & Consultancy

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ARAZ Engineering & Consultancy
  • ARAZ Engineering & Consultancy
  • Zutphen, Gelderland

ARAZ Engineering en Consultancy ondersteunen klanten bij de Engineering en Projectmanagement van hun projecten.

Onze Engineers zijn actief in de Bouwkunde, Civiele techniek, Cultuurtechniek, Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde en ICT.

Met ICT vooral in de Linux Engineering zoals Ubuntu, Debian en Open Source omgevingen.

Wij ondersteunen klanten om een volledige Openshift omgeving te bouwen met (Google Cloud Platform, AWS, CI/CD, Kubernetes). Ook kunnen wij teams aan Engineers inzetten die het volledige project oppakken en bedrijven klaarstomen voor de toekomst.

ARAZ Engineers werken met een DevOps en Agile Mindset, die de complete Linux Engineeringsprojecten volledige kunnen verzorgen.

Wij werken met een variëteit aan Cloud Engineers en DevOps Engineers.

Ook als organisatie bieden wij specialistisch maatwerk aan onze klanten. Enerzijds doen we de Engineering en anderzijds zetten wij engineers in bij klanten. Engineers die hun expertise willen inzetten als een specialist bij ARAZ Engineering, kunnen zich bij ons aanmelden. Wij richten ons op de nichemarkt binnen de IT en hebben de consultants die weer zelf specialisten zijn. Zij zoeken of vaste banen voor professionals, of zoeken projecten voor Engineers en ook freelancers die zich bij ons willen aansluiten.

Met onze uitgebreide ervaring ook in recruitment in de Engineering zijn we in staat het proces snel voor jou te laten verlopen, en er de voorwaarden uit te slepen die voor jou doorslaggevend zijn. Een stap maken is leuk, maar deze moet wel in de goede richting zijn.
Ben jij ook de Engineer met ambities?

MELD JE AAN EN UPLOAD CV
Wanneer je jouw CV uploadt zullen wij proactief kijken welke projecten mogelijk interessant zijn voor jou. Zo kunnen wij ook opdrachten aan jou voorleggen die niet op de website staan.
https://arazconsultancy.nl/aanmelden-engineer/



Locatie

ARAZ Engineering & Consultancy https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c1372f2f6f5ce36b9faae4320faf0dc431d3f6aebdcbb7d1.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c1372f2f6f5ce36b9faae4320faf0dc431d3f6aebdcbb7d1.png
7207BT Zutphen Gelderland NL