Gilde Personeel

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Gilde Personeel
  • Gilde Personeel
  • Bilthoven, Utrecht

Zeven jaar geleden startte Gilde Personeel als uitzendbureau voor de sectoren techniek, bouw, groen en de schoonmaak. Intussen is er wel wat veranderd en wordt Gilde Personeel steeds meer een uitzendbureau voor welhaast lle branches!

Verbreding
Als lokaal uitzendbureau krijgen we steeds vaker de vraag of wij personeel kunnen leveren voor andere branches dan we tot voor kort deden, vertelt Erwin Wever van Gilde Personeel. Het afgelopen jaar zijn we steeds verder gaan verbreden en kunnen we personeel leveren voor de commerciƫle- en administratieve sector, maar ook voor winkeliers. Zo zoeken we bijvoorbeeld een winkelmedewerker voor een bakkerij en ook voor een groenteboer in de gemeente!
Grote diversiteit en lokaal

Inmiddels werken er via ons ruim 200 medewerkers in diverse branches. Zo werken er veel medewerkers in het groen, de bouw en zoals benoemd steeds vaker als administratief- of secretarieel medewerker op bijvoorbeeld de crediteuren- of salarisadministratie, vervolgt Erwin. Ook commerciƫle functies vullen wij steeds vaker in. Bovendien zijn we een echt lokaal uitzendbureau. Van onze 200 personeelsleden zijn er 180 in de directe regio actief.



Locatie

Gilde Personeel https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ac1bd524c122b92bcf9c8c5bfba5cca78fca63ccd26834c2.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ac1bd524c122b92bcf9c8c5bfba5cca78fca63ccd26834c2.png
3721TJ Bilthoven Utrecht NL