Vacature Financieel Administratief Medewerker - Aalsmeer

Aalsmeer

Extra Talent
 • Extra Talent Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het is maandagochtend en je wekker gaat al vroeg af. Je wordt vrolijk wakker omdat jij weer aan de slag mag als Financieel Administratief Medewerker. Iedere dag ben je bezig met het ordenen van de administratie en het afstemmen met collega’s, dat maakt je werk zo leuk en uitdagend. Jij bent de persoon die administratief sterk is en makkelijk schakelt met klanten over facturen. Vervolgens is het jouw taak om alles netjes in te boeken in de financiële administratie. Als jij deel wil uitmaken van een klein en gezellig financieel team, lees dan verder.


Over de organisatie

Dit bedrijf specialiseert zich in planten en hun klanten zijn voornamelijk bedrijven. Je komt in een klein team van vijf te werken en je bent samen met een collega verantwoordelijk voor de facturatie. Vanwege de drukte zijn ze per direct opzoek naar een nieuwe Financieel Administratief Medewerker met minimaal 3 tot 5 jaar ervaring op dit vlak. Facturatie is je hoofdtaak, de werksfeer is informeel en er heerst een no-nonsense cultuur. Het is gebruikelijk dat je samen met je collega’s ook af en toe tijd hebt voor een gezellig praatje. 


Wat zijn jouw werkzaamheden als Financieel Administratief Medewerker? 

Zoals eerder benoemd ga jij je als Financieel Administratief Medewerker bezighouden met de facturatie. Vervolgens verwerk je dit nauwkeurig en op een correcte manier in de boekhouding. 

 • Dagelijks houd jij je bezig met het afhandelen van exportdocumenten en verwerk jij verkoopfacturen;
 • Met jouw financieel talent ben je in staat om andere financiële ad-hoc-werkzaamheden op te pakken, indien nodig.
Dit zijn jouw talenten:
 • Je hebt minimaal een relevante mbo4-diploma op zak en bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent af en toe ook buiten de normale werktijden beschikbaar, uiteraard worden de extra gemaakte uren verrekend;
 • Kennis van Match Online is een pre;
 • Je bent een teamplayer die analytisch, flexibel en integer te werk gaat.
Wat bieden wij jou:

Wij bieden jou een mogelijkheid om aan de slag te gaan bij een informele organisatie met leuke medewerkers. Je komt te werken in een klein team van 5 en de onderlinge samenwerking is sterk. 

 • Als Financieel Administratief Medewerker gaat jouw salaris tussen de € 2.200,- en € 2.700,- bruto per maand liggen op basis van 40 uur, geheel afhankelijk van jouw ervaring;
 • Je ontvangt 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantietoeslag;
 • Je zal werken in een informele omgeving waar ze graag ambitieus en hard werken;
 • Het huidige team is klein en gezellig, en daar kom jij bij!
Heb ik jou kunnen overtuigen van deze leuke functie?

Dan zie ik graag jouw sollicitatie tegemoet via de ‘Solliciteren’ knop. Ik zal je vervolgens verder helpen in je loopbaan. Heb je vragen over de vacature, de organisatie of de werkzaamheden? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens.

Spreek ik je snel?

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.700 p/m
Bedrijfsomschrijving Extra Talent is in 1998 opgericht. Er werd gestart met het succesvol bemiddelen van personeel met een financiële achtergrond. In de jaren erna zijn verschillende nieuwe labels geïntroduceerd, telkens met een focus op een specifiek vakgebied of specifieke branche.

Vandaag de dag werkt elke consultant vanuit zijn marktsegment en specialisme met een groot netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. Het resultaat van deze werkwijze: talent op de juiste plek.

Extra Talent is trots op wie we zijn, wat we doen en wat we met elkaar willen bereiken: met specialistische kennis van de markt zowel klant en kandidaat van dienst kunnen zijn.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Financieel Administratief Medewerker in Aalsmeer Bekijk alle soortgelijke vacatures