Vacature Beveiligingsmedewerker - Beveiliger in Amsterdam - Luxe winkels - Aerdenhout

Aerdenhout

2.0 Beveiliging
 • 2.0 Beveiliging
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Bijbaan / Freelance / Vast contract
 • 8 - 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functieomschrijving 
Je bent onderdeel van een klein en overzichtelijk beveiligingsbedrijf dat op een gezonde wijze aan het groeien is. 2.0 Beveiliging heeft zich gespecialiseerd in de high-end retail en is werkzaam op locaties waar de high-end retail zich bevindt. Denk hierbij aan de P.C. Hooftstraat en de Bijenkorf in Amsterdam. Als beveiligingsbeambte werk je zelfstandig en ondersteun je het winkelpersoneel.
Je bent verantwoordelijke voor de algehele veiligheid van de winkel. Je probeert winkeldiefstal te voorkomen, doet aan crowd control wanneer noodzakelijk en ondersteunt het winkelpersoneel wanneer dat nodig is.
Je zorgt voor een veilig gevoel bij de klanten en het personeel en onze kernwaarden: integriteit, leren van en met elkaar en duurzame arbeidsrelatie zitten in jouw DNA.

Een dag in het leven van onze beveiligingsbeambte
Je start de dag met het inventariseren van de artikelen die op display in de winkel liggen en voert een veiligheidscheck uit. Je neemt gedurende de dag jouw positie in of loopt rondes door de winkel, dit is afhankelijk van de locatie. Je observeert de klanten die binnen komen en herkent afwijkend gedrag. Zo nodig spreek je mensen aan om het gedrag te kunnen duiden. Je onderhoud oogcontact met de winkelmedewerkers die klachten van klanten afhandelen en ondersteunt wanneer dit nodig mocht zijn. Je houdt de artikelen in de gaten en zorgt ervoor dat deze niet “verdwijnen”. Mocht er een artikel verdwijnen ga je na wat er mee gebeurt is. Is het artikel verkocht of onrechtmatig weggenomen. Je stelt mocht het nodig zijn camerabeelden van een diefstal veilig en helpt waar nodig is bij de aangifte van een winkeldiefstal. Je voert crowd control uit, mocht er een rij voor de winkel staan, dit hangt af van de locatie waar je werkt. Einde van de dag help je met het afsluiten van de winkel en schrijf je het dienstrapport.

lees meer

Gestelde eisen Kun jij deze uitdaging aan? Dit zou helpen:
 • Je bent tussen de 8 en 38 uur per week beschikbaar:
 • MBO werk- en denkniveau;
 • In het bezit van een relevant beveiligingsdiploma;
 • Je hebt goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • Daarnaast ben je integer, alert en betrokken;
 • Je kunt mensen “profillen”;
 • Je hebt kennis van beveiligingsprocessen en de wettelijke kaders waar binnen jij kunt werken;
 • Je bent van onbesproken gedrag en komt door de verplichte screening door bestuurlijke politiezorg heen;
 • Je spreekt vlekkeloos Nederlands en goed Engels;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 12,81 - € 15,26 p/u

Het salaris is conform de cao particuliere beveiliging. Voor zzp'ers geld uiteraard een ander tarief.
Aantal uur per week 8 - 36 uur
Zowel parttime als fulltime behoren tot de mogelijkheden
Extra informatie Wat bieden wij jou?
Ook al zijn de werkzaamheden bij 2.0 Beveiliging nog zo uitdagend, wij snappen ook wel dat er meer nodig is om jou te laten solliciteren. Wat is er dan zo bijzonder aan werken bij 2.0 Beveiliging?
Je komt te werken in een klein en persoonlijk bedrijf waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht en groei. Je werkt op de mooiste retaillocaties van Nederland. 2.0 Beveiliging werkt conform de cao voor de particuliere beveiliging. Jouw vaste rooster wordt in overleg met jou gemaakt, hierdoor heb je regelmaat, structuur en een goede werk-privé balans.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De eigenaar van 2.0 Beveiliging is Daan Kooiman. Met 2.0 Beveiliging combineert Daan zijn kennis op het gebied van people management en beveiliging met zijn waardevolle netwerk. Zo koppelt 2.0 Beveiliging de juiste beveiliger aan zijn klanten. Met het gemotiveerde team lukt het steeds weer om nieuwe, tevreden klanten aan ons te binden. Onder onze klanten vindt u uiteenlopende bekende merken en namen. Van topmodel Gigi Hadid tot razendpopulaire clubs als Jimmy Woo en Players. En van high-end winkels tot bijzondere evenementen van onder andere Louis Vuitton, Tommy Hilfiger en Dior.

Onze Drie Waarden
Integriteit: Altijd correct handelen vanuit goede en oprechte intentie.

Duurzame arbeidsrelatie: De juiste beveiligers plaatsen bij opdrachtgevers voor een succesvolle samenwerking en een vast gezicht.

Kennisuitwisseling: Strategisch leren onze beveiligers van en met elkaar via kennissessies, best practices en trainingen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. D.J. Kooiman
0613342260
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Beveiliger in Aerdenhout