Vacature Leerkracht schooljaar 2021-2022 - Alkmaar

Alkmaar

Maandag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Join our team! Binnen Maandag® zijn wij op zoek naar nieuwe leerkrachten voor het nieuwe schooljaar. 

Spannend… volgend schooljaar komt eraan en jij zoekt een nieuwe school. Maar deze zoektocht naar een nieuwe school voer je natuurlijk niet alleen uit, samen met jou gaan wij op zoek naar de school en stichting die het beste aansluit op jouw wensen en behoefte. Om erachter te komen waar die liggen, krijg je hier de kans om op verschillende scholen en stichtingen, binnen verschillende groepen, deze ervaring op te doen. Dit alles onder begeleiding van een coach binnen Maandag®, die nauw contact met jou onderhoud om te kijken waar jij plezier uithaalt binnen het werkveld. En dit alles met de zekerheid van een dienstverband. Zo kun jij de hele arbeidsmarkt verkennen, terwijl je de zekerheid hebt van een dienstverband.


Functie eisen

Wie ben jij?

Een geschikte leerkracht beschikt over

  • Een afgeronde PABO-opleiding
  • Een gezonde dosis enthousiasme
  • Ervaring vanuit de opleiding of binnen het onderwijs
Over het bedrijf

Maar hier staat natuurlijk ook iets tegenover:

Vanuit een (vast) diensterband kun je diverse opdrachten en projecten vervullen en bieden jou een salaris conform CAO PO (LB10). Hierbij word je ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Verder vergoeden wij de reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Dit niet alleen; ook ontvang jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen accountmanager en recruiter, die ervoor zorgen dat jij je continue blijft ontwikkelen door middel van de Maandag® trainingen en de mogelijkheid om jezelf als leerkracht te blijven ontwikkelen via onze Maandag® Academy. 


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Leraar in Alkmaar