Vacature Electronica Monteur - Almelo

Almelo

De Brug Personeel B.V.
 • De Brug Personeel B.V.
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature


 
Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan elektrische installaties maken je goed gek. Dan hebben we een mooie functie in de omgeving Almelo. Monteur Mechatronica. Je  voert o.a. onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan elektrische installaties, mechanisch onderhouden en de op- en ombouw van productiemachines, je bent dus de oplossing voor elk probleem. Het bedrijf is een technisch en innovatief bedrijf dat op maat gemaakte kunststof producten en onderdelen vervaardigt middels rotatiegieten. De werkzaamheden worden in een hecht team uitgevoerd, waarbij echter wel van elke collega een behoorlijke portie eigen initiatief en zelfstandigheid wordt verwacht.

Het werk
Je zal onderdeel van de technische dienst worden en voer jij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan elektrische installaties. Je houd je bezig met mechanisch onderhoud en de op- en ombouw van productiemachines, het onderhoud van de gebouwen, productiemiddelen, hulpapparatuur en interne transportmiddelen. Ook het opsporen, opheffen en de rapportage van storingen c.q. onvolkomenheden hoort bij de taken en zal je periodiek storingsdiensten draaien.  Daarnaast heb je interesse in het programmeren van robots.

Wat levert het jou op? 
Het bruto maandsalaris bedraagt tussen de € 2600 en € 3000 (fulltime) afhankelijk van kennis en ervaring. De overige voorwaarden; o.a. reiskostenvergoeding, aantal vakantiedagen, pensioenopbouw zijn uitstekend. Wanneer het klikt van beide kanten, wil dit bedrijf je graag op termijn een vast contract bieden.

Wie ben jij?
Je bent een praktisch, flexibel persoon en daarbij een harde werker, vasthoudend, resultaatgericht en je hebt

 • MBO niveau 4 werk en denkniveau, met aanvullende praktijkgerichte opleidingen;
 • Kennis van elektrische installaties met NEN 1010 en NEN 3140 certificaat;
 • Ervaring hebben in het werken met verschillende computer- en PLC-systemen;
 • Enige jaren werkervaring in een soortgelijke rol binnen een productie omgeving;
 • Ervaring in het programmeren van robots is een pré;
 • Flexibel, stressbestendig en servicegericht;
 • Woon je in de regio Almelo. (+/- 25 km);
 • Rijbewijs B en je hebt eigen vervoer t.b.v. woon-werkverkeer;


Het bedrijf
Je gaat aan de slag bij een een technisch en innovatief bedrijf dat op maat gemaakte kunststof producten en onderdelen vervaardigt middels rotatiegieten. Het is uitgegroeid van een bedrijf waarvan de hoofdtaak bestond uit het produceren van surfplanken tot een bedrijf dat ruim 700 verschillende kunststof producten produceert. Ze produceren al sinds 1975 en hebben daardoor  lange ervaring opgedaan in het produceren van op maat gemaakte kunststof producten voor onze klanten. Ze zijn in staat om producten te produceren tot een diameter van 2.500 mm en een lengte van 4.000 mm.

De producent van hoogwaardige kunststof producten.


Solliciteer
KLIK op de button solliciteer, geef je e-mailadres en mobiele nummer in, en je voegt je CV toe en verstuur. Daarna reageren we binnen 1 werkdag en gaat alles in werking!

KENMERKEN: Fulltime – LOCATIE Almelo – Bruto € 2600-€ 3000

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.600 - € 3.000 p/m
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32 - 40
Contactpersoon Dhr. Richard Eektimmerman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Almelo