Vacature Beveiligingsmonteur - Almelo

Almelo

Erick
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wij zijn op zoek naar een zelfstandige teamplayer die graag in een toonaangevend technisch installatiebedrijf komt werken. Ben jij klantgericht en is werken in de beveiligingstechniek echt iets voor jou? Ben je daarnaast gedreven om zowel jezelf als de afdeling tot volledige wasdom te laten komen? Dan komen wij graag met je in contact!
Behorend tot deze uitdagende baan bieden wij een goed salaris, aangevuld met marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte om jezelf en de afdeling te ontwikkelen.

lees meer

Gestelde eisen - Je bent flexibel en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Je beschikt over rijbewijs B
- Je beschikt over één of meer van de volgende certificaten Monteur beveiligingsinstallaties Installatiedeskundige en/of onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties
- Kennis van een IP is een pré

Geïnteresseerd?
Gebruik dan de 'Solliciteer direct' button onder aan de vacature en solliciteer snel en eenvoudig. Mocht je vragen hebben over de functie of wellicht iets anders binnen Erick Personeelsdiensten zoeken dan kan je ons bereiken op 074-3033606 of [email protected] Tot snel!
!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Erick biedt ambitieuze en gedreven professionals werk op aansprekende projecten in de wereld van o.a. de bouw, infra, techniek en horeca. We werken met een ervaren en ambitieus team. Bij Erick werken vakmensen. Specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat wij onze mensen zien als ons belangrijkste kapitaal, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Wij bieden onze medewerkers een goed salaris, opleiding en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Beveiligingsmonteur in Almelo