Vacature Heftruckchauffeur - Almelo

Almelo

Sebo Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Locatie: Almelo

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Almelo, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het ordenen en klaarzetten van de materialen, het op orde brengen van het magazijn, schoonmaken van betonbekisting en eventuele reparatiewerkzaamheden.

Ben jij een harde werker en niet bang om vieze handen te krijgen? Solliciteer dan gauw op deze vacature!

Wat vragen wij van jou?

• Je kunt goed in teamverband werken;
• Je hebt een echte aanpakkersmentaliteit;
• Je gaat secuur en netjes te werk;
• Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit;
• Je hebt ervaring als heftruckchauffeur;
• Je bent in het bezit van een geldig B(E)-rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime functie van 40 uur per week. Je ontvangt een marktconform salaris met als richtlijn de cao, die de opdrachtgever hanteert. Bij het blijken van goede geschiktheid is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie
Aan de slag bij Sebo Personeelsdiensten

Wij belonen iedereen uitstekend, volgens de geldende regels die er zijn. Elk jaar heb je recht op 25 vrije dagen. Je ontvangt kilometervergoeding en wanneer je recht hebt op reisuren, ontvang je die uiteraard ook! De overige vergoedingen en vrije dagen worden bepaald door de cao van de inlener waar je tewerkgesteld wordt.

Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren wij 1 keer per jaar een groot Sebo jaarfeest. Tijdens de kerst ontvang je ook nog eens een prachtig kerstpakket!

Sebo Personeelsdiensten is aangesloten bij brancheorganisatie NBBU en draagt de certificaten van VCU en NEN4400. Zo weet jij zeker dat je te maken hebt met een goed georganiseerd bedrijf!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sebo staat voor no-nonsense, persoonlijk, slagvaardig en altijd bereikbaar. Door onze kennis en ervaring, weten wij haarfijn de juiste kandidaten te selecteren voor uw werk. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met een gezonde drive en oprechte interesse hun werkzaamheden uitvoeren.

Sebo Personeelsdiensten hecht veel waarde aan professionaliteit en betrokkenheid. Het lidmaatschap van de NBBU en certificeringen als NEN4400-1 en VCU tonen dit aan. Wij stimuleren al onze medewerkers om het VCA diploma te behalen en daarnaast leiden wij onze medewerkers telkens breder op, om zo altijd een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. In deze samenstelling zijn wij een betrouwbare partner voor uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Bent u op zoek naar werk of zoekt u een gedreven medewerker in uw bedrijf? Neem dan contact op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Almelo