Vacature Servicemonteur Stadswarmte - Almere

Almere

ABC Professionals
 • ABC Professionals Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Het ene moment sta je een klant blij te maken door de storing op te lossen bij de klant thuis, een uur later sta je weer in een regelkamer te werken om daarna weer door te scheuren naar een bedrijf dat zonder warm water zit.... Zomaar een dag van een storingsmonteur. Wanneer jij deze klanten weer blij achter laat ben jij pas tevreden. 

Dit ga je doen als servicemonteur stadswarmte;
 • ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van montage-, werkplaats- en/of onderhoudswerkzaamheden;
 • draag je zorg voor een correcte werking van installaties, onderstations en regelkamers bij kleinverbruik en grootverbruik;
 • bewaak je de machines en/of netten binnen de gestelde veiligheidseisen en Arbo & Milieu richtlijnen zodat deze in een goede staat verkeren en de veiligheid hiervan wordt gewaarborgd;
 • het draaien van consignatiediensten, zowel bij warmte als koude aansluitingen bij klein en groot verbruikers.

lees meer

Gestelde eisen Wij gaan graag met je in gesprek als je in de functie van servicemonteur stadswarmte beschikt over onderstaande diploma’s/certificaten, ervaring & vaardigheden;
 • je hebt minimaal een mbo 3/4 diploma elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde;
 • je hebt een VCA VOL certificaat (pré);
 • je beschikt over vakgerichte bevoegdheden;
 • je hebt minimaal 2-10 jaar werkervaring op het gebied van storing & wachtdiensten;
 • je bent klant & servicegericht;
 • je hebt rijbewijs B.
De functie-eisen zijn opgesteld als een richtlijn. Mocht je de functie interessant vinden maar voldoe je niet helemaal aan de eisen, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Onze projectmanagers kijken verder dan je cv, dat is juist waarin wij ons onderscheiden van andere detacheringsbureaus. En daarom komt het ook regelmatig voor dat we een kandidaat toch weten te bemiddelen naar een functie ook al voldoet een kandidaat niet helemaal aan de eisen.

Stel, jij hebt niveau 3 afgerond maar je hebt een interessante vacature gezien waar niveau 4 voor gevraagd wordt. Dan bestaat de mogelijkheid om niveau 4 af te ronden of te halen op kosten van ABC Professionals. Een leerwerktraject is namelijk bij een aantal van onze opdrachtgevers geen probleem.

Als jij dit ziet zitten dan nodigen wij jou van harte uit om toch te solliciteren!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.800 - € 2.600 p/m
Extra informatie De werkzaamheden worden verricht voor een internationaal bedrijf dat werkzaam is in de wereld van energie voorziening (energiecentrales) en van duurzame warmte en koude installaties. Door bijvoorbeeld industriële restwarmte en lokale koudebronnen, zoals meren, te benutten, profiteren hun klanten van maximaal comfort en leveren ze een wezenlijke bijdrage aan het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek? 

Word dan ook een ABC Professional.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ABC Professionals beschikt over de technische expertise die u niet zelf in huis heeft. Onze specialisten beschikken over de gewenste kennis en bagage en zijn zeer gemotiveerd hun project tot een goed einde te brengen. Hetzij vanaf onze locatie in Almere, hetzij elders op werklocatie, onder begeleiding van onze sr. projectmanagers. Of het nu gaat om een engineer, een werkvoorbereider, een opzichter of een projectmanager, onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring in de technische sector.

lees meer

Contactpersoon ABC Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur Elektrotechniek in Almere