Vacature Medewerker Groenvoorziening in Almere

Almere

BaneninhetGroen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Wil jij graag werken in de buitenlucht? Voor de regio Almere zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers groenvoorziening voor het komende seizoen. Lijkt het jou leuk om te werken voor een groot groenbedrijf die vanuit verschillende standplaatsen in Nederland functioneert? Dan hebben wij de vacature voor jou!
Wat ga je doen?

Parken, schoolpleinen en kantoortuinen, als medewerker groenvoorziening ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud op alle buitenruimtes in omgeving Almere. Samen met jouw team ga jij op pad om de buurt nog een stukje groener te maken. ’s Middags om 16.00 kom je nog even bij elkaar, de dag is omgevlogen.

lees meer

Gestelde eisen
Wat breng je mee?

Als je een passie hebt voor buitenwerken en het onderhouden van openbare ruimtes zit je hier als medewerker groenvoorziening op het goede adres. Werken met diverse machines en gereedschappen zoals bosmaaiers, kettingzagen en heggenscharen zijn je niet onbekend. Een groenopleiding of soortgelijke werkervaring is niet verplicht maar wel mooi meegenomen. Ben je in het bezit van een rijbewijs? Handig maar niet vereist.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 2.400 p/m
Extra informatie
Wat mag je van ons verwachten?

Een fijne werksfeer, een goed salaris en een standaard reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Daarnaast krijg je indien gewenst de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen of een eventuele opleiding via baneninhetgroen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers in de groenvoorziening, de hoveniersbranche en de loonwerk sector. Als het werving- en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor verschillende opdrachtgevers zoals gerenommeerde hoveniersbedrijven, gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de groene vacatures kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak. Zo verzorgen wij voor verschillende groenbedrijven in heel Nederland de werving- en selectie voor specifieke functies binnen de groensector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Almere