Vacature Assemblage Medewerker - Almere

Almere

FlevoDirect
 • FlevoDirect Bedrijfsprofiel
 • HAVO / VWO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 7 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij iemand die de aan de hand van een tekening zo een kastje of iets anders in elkaar zet? Dan ben jij dé Assemblage Medewerker die wij zoeken. Het werk als Assemblage Medewerker is divers, want bij dit bedrijf is geen order is hetzelfde. De producten worden op maat gemaakt volgens de wensen van de klant.

Dit bedrijf zoekt twee fulltime Assemblage Medewerkers voor de langere termijn.

Je werkdag begint om 7.30 uur en om 16.30 ben je weer klaar zodat je op tijd weer naar huis kan. Je krijgt 30 minuten pauze tussen de middag. In de ochtend en middag nog eens 15 minuten.

lees meer

Gestelde eisen

Wil jij als Assemblage Medewerker aan de slag? Dan is het belangrijk dat:

 • Je Nederlandse taal uitstekend is;
 • Je het leuk vindt om producten in elkaar te zetten;
 • Je zelfstandig, verantwoordelijk en precies aan het werk kan gaan;
 • Je nauwkeurig een tekening kunt lezen, zodat de producten goed in elkaar worden gezet;
 • Je werkschoenen draagt. Als je deze niet hebt, geen zorgen, FlevoDirect biedt werkschoenen aan. Als jij je schoenmaat doorgeeft, zorgen wij dat deze klaarstaan om opgehaald te worden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris rond de €2.150 bruto per maand o.b.v. 40 uur. Er zijn mogelijkheden om te groeien in salaris als je goed blijft presteren;
 • Na de eerste 10 km krijg je de reiskosten vergoed met €0,19 per kilometer;
 • Een gezellige en energieke werksfeer;
 • Als jij je kennis wilt bijspijkeren, heeft FlevoDirect diverse trainingen en cursussen beschikbaar. Wij raden het aan om de online trainingen VCA en BHV te volgen, maar er is nog veel meer te ontdekken;
 • Een geïnteresseerde werkgever bij wie je altijd terecht kan;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8,33% opbouw aan vakantiegeld;
Sollicitatieprocedure

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan na het lezen van deze omschrijving van Assemblage Medewerker? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Stap 1. Sollicitatie 
Leuk dat je bij ons solliciteert! Solliciteren gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Of stuur jouw cv en motivatie naar [email protected] zodat wij snel contact met je kunnen opnemen.   


Stap 2. Telefonische kennismaking 
Wij nemen telefonisch contact met jou op om jouw motivatie te bespreken. 


Stap 3. Persoonlijke kennismaking  
Tijdens een online kennismakingsgesprek via Microsoft Teams bespreken wij uitgebreid jouw wensen, kennis en kunde. 


Stap 4. Wij gaan voor je aan de slag 
Na de online kennismaking gaan wij voor jou aan de slag. We gaan je voorstellen bij de organisatie en duimen met je mee dat je op sollicitatiegesprek mag komen. Is er na het gesprek de juiste match? Dan is de kans groot dat je een mooie baan aangeboden krijgt! 


Nog niet “klaar” om te solliciteren en wil je nog iets weten? 
Geen probleem! Bel 0320 – 74 88 00 of WhatsApp ons op 06 - 39 18 47 07, om in vertrouwen te praten over de mogelijkheden van deze vacature. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Wij geven graag antwoord op al je vragen. 

Omdat wij graag ook van anderen horen hoe goed jij bent in jouw werk, is het een onderdeel van onze procedure om referenties in te winnen en/ of getuigschriften in te zien.  

Vacaturenummer 106054

lees meer

Bedrijfsomschrijving FlevoDirect het uitzendbureau voor Flevoland en Veluwezoom
Vele succesvolle plaatsingen door persoonlijke betrokkenheid

FlevoDirect staat bekend om zijn eerlijke, open en snelle manier van werken. Onze hoog opgeleide medewerkers kennen de lokale en regionale arbeidsmarkt goed en weten waar zij vacatures kunnen verwachten. Die kennis vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Misschien wil je werken naast je studie. Of zoek je juist die ene vacature voor een baan voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Welke baan je ook zoekt: bij FlevoDirect ben je altijd aan het goede adres voor de beste vacatures.
Naast de bemiddeling van uitzendkrachten biedt FlevoDirect steeds meer vaste banen en detachering.

FlevoDirect kan jou leuke en uitdagende banen bieden bij meer dan 250 bedrijven in Flevoland en Gelderland vanuit onze vestigingen in Lelystad en Zeewolde. Elke vacature plaatsen wij in de vacaturebank van onze druk bezochte website, zodat je direct kunt solliciteren. Op onze vacaturesite bieden wij een ruim overzicht van vacatures in Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten, Emmeloord, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet en Putten.

Interessante vacatures

Werkzoekenden bieden wij interessante vacatures die hen uitdagen. Een vakantiebaan, parttime- of juist fulltimebaan: voor een job van 3 tot 40 uur werk per week dicht bij huis ben je bij FlevoDirect aan het juiste adres. Wist je dat onze opdrachtgevers regelmatig onze kandidaten in (vaste) dienst nemen?

FlevoDirect kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid. persoonlijke benadering en betrokkenheid. Dit vertaalt zich naar een bijzonder hoge match-score.

FlevoDirect is voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers:
Jouw partner in arbeidsbemiddeling!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assemblage Medewerker in Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures