Vacature Projectcoördinator Elektrotechniek - Almere

Almere

ELLBRU
 • ELLBRU Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij werken in een organisatie die multidisciplinair projecten aanpakt op het gebied van renovatie, onderhoud en nieuwbouw van gebouwen? Ben je daarnaast de verbindende factor in de verschillende fases van de bouw en heb je veel vakinhoudelijke elektrotechnische kennis? Lees dan snel verder!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een multidisciplinaire organisatie, gericht op onderhoud, renovatie en nieuwbouw van vastgoed en civiele objecten. Dit alles vanuit een innovatief, circulair en duurzaam oogpunt. Sinds 2017 richten zij zich ook op nieuwbouw woningbouwprojecten. Met ongeveer 450 medewerkers wordt er dagelijks gewerkt aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. De sfeer is te beschrijven als transparant, informeel en niet hiërarchisch.

Voor de afdeling elektrotechniek is onze opdrachtgever op zoek naar versterking van het team wat nu uit 7 collega's bestaat. De afdeling werkt nauw samen met de afdelingen bouwkunde en werktuigbouwkunde en verbinden en afstemmen komt in de functie van projectcoördinator elektrotechniek volop aan bod.


Functieomschrijving

In de functie van projectcoördinator elektrotechniek ben je het eerste aanspreekpunt voor de ontwerpleider en adviseur. Daarnaast ben je in de verschillende fases van de bouw nauw betrokken bij het realiseren van nieuwbouw projecten binnen de woningbouw. Hierin zorg je voor verbinding tussen de ontwikkelingsfase en de realisatiefase. Je zorgt voor een gedegen voortraject bent de spil tussen de calculatieafdeling en de directie en bedrijfsleiding. Samen met je collega's denk je na over de technische haalbaarheid van de het definitief ontwerp. Werkzaamheden die verder aan bod komen zijn;

 • Werkt nauw samen met de projectcoördinatoren van de bouwkundige en werktuigbouwkundige afdelingen.
 • Samenwerking met de hoofdcalculator voor de juiste scope en kostenaspecten
 • Sturen en bewaken van het traject tussen raming en definitieve offerte
 • Bewaken van scope op basis van afspraken met de opdrachtgevers
 • Meedenken met het ontwerpproces t/m het definitief ontwerp Zorgdragen voor een vlekkeloze interne overdracht naar het engineeringsteam en de projectleiding voor de technische en uitvoerende (ontwerp)fase
Functie-eisen

Om de functie van projectcoördinator elektrotechniek goed uit te kunnen voeren bezit je de volgende vaardigheden;

 • Je hebt een technische HBO-diploma op zak (voorkeur elektrotechniek) en aangevuld met circa vijf jaar werkervaring in soortgelijke functie
 • Vakkennis op het gebied van elektrotechniek binnen de nieuwbouw van woningbouwprojecten
 • Uitstekende schriftelijke en communicatieve beheersing van de Nederlandse taal
 • Coördinerende en leidinggevende vaardigheden zijn vereist
 • Weten hoe prioriteiten te stellen tijdens deadlines en kunnen werken onder tijdsdruk en daarin de kwaliteit in acht houden en bewaken
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Almere/Amsterdam
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B
 • Een gezonde dosis humor want er dient naast hard werken ook gelachen worden
Ons aanbod

Een afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en veel kansen op het gebied van groei. De kans om te werken aan prachtige woningbouwprojecten. Een inspirerende en uitdagende werkomgeving binnen een bedrijf waar een open sfeer heerst met zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.250 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Project Coordinator in Almere