Vacature Machinist onkruidbestrijding Almere

Almere

Globen Personeel
  • Globen Personeel Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij ook zo’n hekel aan onkruid? Houd jij ervan dat het openbare groen en de bestrating er netjes bij ligt? Wij zijn op zoek naar die persoon die hier voor kan zorgen als machinist onkruidbestrijding in Almere. Je bent een zelfstandige machine man of vrouw die moeiteloos tekeningen leest en zo zelfstandig de eigen route bepaald. Je bent flexibel, handig en draait jouw hand niet om voor kleine onderhoudswerkzaamheden. Na het seizoen zijn er diverse andere werkzaamheden beschikbaar zodat jij het hele jaar door aan het werk kan blijven.

lees meer

Gestelde eisen Jij hebt je rijbewijs B (BE is een pré),Jij hebt al relevante werkervaring,VCA certificaat (of bent bereid deze te halen),Jij werkt netjes
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 40 uur p/w
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Geld natuurlijk,De beste materialen om jouw klus te klaren,Een vast contactpersoon bij Globen (gewoon appen of bellen voor al je vragen),Borrels en barbecues met jouw Globen collega’s
Bedrijfsomschrijving Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat we doen en waar we goed in zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn en de juiste kennis hebben, daarom bieden wij training, begeleiding en opleiding.

Als specialist op het gebied van groen en infra personeel spreken wij niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Manon Elders
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Machinist in Almere