Vacature Schoonmaak medewerker vakantiebaan - Almere

Almere

Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Asito is in beweging, juist tijdens corona, en kan jouw hulp als schoonmaak medewerker in een zorginstelling in de vakantie in augustus goed gebruiken. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de schoonmaak van klinieken en openbare ruimtes. Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07:00 - 13.00 uur. Je hebt een werkweek van 30 uur. Je bent beschikbaar van 2 augustus tot en met 22 augustus.Afhankelijk van jouw leeftijd verdien je tussen de €6,12 - €13,59 per uur. Na een online training word je begeleid op de werkplek.

Uren: 30 uur per week
Plaats: ALMERE 28-4-2021 00:00:00


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker vakantiebaan die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Schoonmaak van klinieken en openbare ruimtes;
  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
  • Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.
Wat vragen wij van jou?

Je bent beschikbaar van 2 augustus tot en met 22 augustus;Je hebt ervaring in de schoonmaak;Je spreekt Nederlands;Je wilt lekker veel geld verdienen (meer dan in de horeca of een winkel);Je bent lekker energiek en gaat ervoor.Locatie: Almere


Wat hebben wij te bieden?

Je kan veel uren werken;Werken op een gave locatie met leuk collega’s;De salarissen liggen ruim boven andere bijbaantjes. Per 1 juni 2021 een salaris per uur van:21 jaar en ouder: € 13,59In de weekenden krijg je een toeslag van 50% bovenop jouw loon dus dat kan oplopen tot wel €20 euro per uur.


Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Danielle Klas, [email protected]
Solliciteren kan tot en met maandag 28 juni 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collega’s bij Asito hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij Asito. Wij noemen dat het Asito-gevoel. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 6,12 - € 13,59 p/u
Bedrijfsomschrijving Wij zijn schoonmaakbedrijf Asito. Bij ons staat het verbinden van mensen voorop. Dit doen we door onze medewerkers op een kleurrijke manier te verbinden met onze klanten en de maatschappij. Bij Asito werken mensen van meer dan 100 nationaliteiten. Iedere dag zien we de meerwaarde van deze diversiteit van karakters. Door het samenwerken met mensen van verschillende achtergronden, verschillende culturen, met verschillende overtuigingen en ideeën, wordt een organisatie niet alleen interessanter, maar ook succesvoller. Wij noemen dat de kracht van kleur. Wil je hier ook deel van uitmaken?

lees meer

Contactpersoon Asito
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Almere