Vacature Assemblage Monteur - Almere

Almere

Igen
 • Igen Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Functieomschrijving
Je bent als assemblage monteur verantwoordelijk voor het functioneel testen van mechanistische en elektrische machines. Je zorgt ervoor dat de machines van hoge kwaliteit zijn en met vakmanschap geïnstalleerd worden. Je dagelijkse taken bestaan uit het monteren, assembleren en testen van machines. Ook een aantal eenvoudige administratieve taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid. 
Je traint dagelijks jouw elektrische hard- en softwarevaardigheden, door het testen en besturen van industriële beluchtings- en mengapparaten. Zo nu en dan bouw je een machine(onderdeel) af. Je kan binnen jouw projecten zelf de werkvolgorde bepalen, dat zorgt voor veel vrijheid binnen de functie. Gedurende het hele proces leg je alles vast in testrapportages. 

Wat bieden wij jou?
Wij zijn een technisch detacheerder die zich focust op startende Young Professionals in de techniek branche. We hebben een groot netwerk van bedrijven die in de techniek actief zijn. We bieden jou een plek waar je veel kan leren en certificaten kan behalen. Een opleiding volgen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook bieden wij een: 

 • Goed salaris  
 • Opleidingsmogelijkheden 
 • Eventueel een leaseauto 
 • Doorgroeimogelijkheden 

Jouw profiel
Je hebt een MBO niveau 3 of 4 opleiding afgerond in de richting van mechatronica of elektrotechniek. Je bent een teamplayer, detailgericht en gaat accuraat te werk. Je kan goed plannen en deadlines halen zijn voor jou geen probleem. Daarnaast heb je: 

 • Kennis van PLC besturingssystemen 
 • Kennis van mechanica en elektrotechniek 
 • Bij voorkeur twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie 

Solliciteren?
Ben jij enthousiast en zou je graag willen solliciteren? Reageer dan nu op de vacature of stuur een mail naar [email protected] Ook ben ik bereikbaar op: 0658755969.  


lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn igen.
Een organisatie voor en door Young Professionals.
igen wil alle organisaties in Nederland laten zien hoe ze energie, creativiteit en talent van de Digital Generation kan inzetten en laten groeien. Get ready for the Digital Natives!
En een betere wereld begint bij jezelf 😉 Het hoofdkantoor van igen bevindt zich in een bruisende Startup Community, een samenleving van Young Professionals waar we iedere dag inspiratie opdoen en nieuwe mensen en kansen tegenkomen.
In onze Urban Office draait het niet om regels, procedures en strakke functie omschrijvingen, maar om inspiratie, doorzettingsvermogen en team effort. Samen meer bereiken, vanuit je eigen kracht. Altijd jezelf zijn. Geen stropdas, maar sneakers. Work hard and have fun. Dat is igen.

lees meer

Contactpersoon Igen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Assemblage Medewerker in Almere