Vacature Bedrijfsarts regio Drenthe - Amen

Amen

TMI
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij bedrijfsarts en beschikbaar voor 16 tot 40 uur per week? Dan hebben wij vanaf 1 juli in de omgeving van Emmen een interessante functie voor jou. Heb je interesse? We gaan graag met je in gesprek.


Waar ga je werken?

De arbodienst waar jij gaat werken kent op dit moment vijftien medewerkers en heeft als werkgebied de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Je gaat samenwerken met een bedrijfsarts, arbo-arts, praktijkondersteuners en administratief medewerkers. Onlangs heeft deze arbodienst haar werkzaamheden verder kunnen uitbreiden en is daarom op zoek naar een bedrijfsarts of ANIOS bedrijfsgeneeskunde. Loondienst en een samenwerking op basis van ZZP zijn hierbij beide bespreekbaar.


Wat ga je doen?

Als bedrijfsarts draai je zelfstandig spreekuren en word je hierin ondersteund door het medisch secretariaat. Je houdt je bezig met individuele coaching van cliënten. De werkgever en werknemer maken samen een plan, waarna jij cliënt coacht en deskundig advies geeft over belastbaarheid vanuit jouw medische expertise. Naast verzuimbegeleiding houd jij je ook bezig met werkzaamheden op gebied van preventie en adviseer je in arbeids- en bedrijfsgeneeskundige vraagstukken. De klantenportefeuille is zeer divers. Er wordt gezamenlijk gekeken welke klanten het beste bij jou en jouw wensen passen.


Wij vragen:
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding bedrijfsarts en je bent als zodanig BIG-geregistreerd;
  • Je bent 16 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Je beschikt over een rijbewijs.
Wij bieden:
  • Een veelzijdige baan bij een groeiende arbodienst;
  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Als zzp’er de mogelijkheid om te kiezen voor bevoorschotting, ofwel jouw factuur binnen één werkdag uitbetaald.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Concreet omschrijven wij onszelf als dé detacheerder in de Zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Suriname. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland. Ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV's en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!