Vacature Monteur inbouw auto-elektronica - Amersfoort

Amersfoort

Strelkin
  • Strelkin Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Het werk
In deze functie gaat u hoofdzakelijk aan het werk in de werkplaats voor het monteren van alarmsystemen, boordcomputers, camera's, ritregistratie, omvormers enzovoort in personenwagens en bedrijfsauto's. Werk op locatie komt ook voor.

 
Gestelde eisen Het profiel
Wij vragen een representatief voorkomen met bijbehorend gedrag, gedegen ervaring met inbouw van elektronica in voertuigen en uiteraard een rijbewijs.
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 13,00 - € 16,00 p/u
Extra informatie Ook belangrijk
U gaat eerst aan het werk op basis van een uitzendovereenkomst. Na circa 7 maanden krijgt u bij goed functioneren een contract aangeboden van onze opdrachtgever.
Bedrijfsomschrijving Het bedrijf
Onze opdrachtgever is een toonaangevend installateur van auto-elektronica zoals alarm-, voertuigvolg-, ritregistratie- en anti-ongeval systemen. Maar ook van signalering, communicatie, parkeersensoren, entertainment en comfort verhogende producten. Zij regelen alles van installatie tot nazorg en technische ondersteuning. Hun klanten in Nederland en België zijn hoofdzakelijk fleet owners zoals gemeenten, vuilophaaldiensten, overheidsinstellingen, transportbedrijven, servicebedrijven en leasemaatschappijen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Geert-Jan Gerritsen
085-0471001
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Automonteur in Amersfoort