Vacature Elektromonteur woningbouw - Amersfoort

Amersfoort

Feel Flex
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

In weer een wind en wind ben jij een bikkel. Of het werk nou binnen of buiten is maakt jou niks uit. Zoals het vaker wordt gezegd: je bent toch niet van chocola gemaakt? Geboren met twee rechterhanden en met oog voor techniek. Je bent een gezegend mens!


Wat ga je doen?

Deze opdrachtgever is op zoek naar iemand waar ze bij hun woningbouwprojecten op kunnen bouwen. Iemand met verstand en gevoel voor elektro. Ook plezier en goede gesprekken met collega’s zijn een onderdeel van je werk. De dagelijkse werkzaamheden zijn je bekend. Als elektromonteur ga je verschillende werkzaamheden uitvoeren in de woningbouw met betrekking tot het vak van elektrotechniek. De werkzaamheden kunnen zoal bestaan uit; het bekabelen van prefab wanden, stopcontacten maken, het aansluiten van of aanmaken van groepen in de meterkast. Maar het allerbelangrijkste: wij kijken vooral waar jouw interesses liggen en waar je goed in bent, om zo een passende opdracht voor je te vinden.


Wat wij bieden?
  • Mooie woningbouwprojecten
  • Samenwerken met een gemotiveerd team
Wat wij vragen?
  • VCA
  • Achtergrond in de elektrotechniek
Solliciteren? Wees er snel bij!

Ben jij die toffe kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving BOUWEN. DAT IS EEN VAN DE DINGEN DIE WIJ DOEN.

Feelflex bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. We zijn op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

In een korte tijd hebben we onszelf weten te bewijzen als een betrokken en kwalitatief sterke partij. Sinds de start van Feelflex in 2014 zijn we in korte tijd flink gegroeid. Zo hebben we werknemers in dienst uit de disciplines: techniek, administratie, industrie & productie en transport & logistiek.

Wij zijn op zoek naar talent van diverse niveaus. Zo bemiddelen wij voor ongeschoold tot academisch personeel.

Koflexwerk is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Daarmee zijn wij een van de slechts 10% gecertificeerde uitzendbureaus in Nederland. Dit betekent dat wij ons houden aan gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen. Zo kan jij ervan uit gaan dat je zorgeloos in zee gaat met een betrouwbaar uitzendbureau. Kortom: reden genoeg om eens contact met ons op te neme

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektromonteur in Amersfoort