Vacature Junior werkvoorbereider werktuigbouwkunde - Amersfoort

Amersfoort

ELLBRU
 • ELLBRU Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij de specialist in klimaattechniek en kun je snel schakelen tussen werkzaamheden en prioriteiten? Kun je die werkvoorbereidende spil richting collega’s en klant zijn? Heb jij daarnaast voldoende werktuigbouwkundig inzicht en ben je geïnteresseerd in een rol als junior werkvoorbereider werktuigbouwkunde? Lees dan snel verder!


Organisatie

Bij onze opdrachtgever werken dagelijks 150 medewerkers aan installatieprojecten en verzorgen het beheer en onderhoud van gebouwen. Dit doen ze door het hele land met focus op de Randstad. Het is een platte organisatie met hechte teams en korte lijnen, waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft, namelijk mooie projecten realiseren en technische oplossingen bieden voor een comfortabele werk- en leefomgeving. Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider werktuigbouwkunde voor de afdeling 'kortlopende projecten'.


Functieomschrijving

In de functie van junior werkvoorbereider werktuigbouwkunde op de afdeling kortlopende projecten ben je bezig met verbouwingen en renovaties die enkele weken tot maanden kunnen duren. In deze rol ben je de rechterhand van de projectmanager en het aanspreekpunt voor de collega technici, klanten en leveranciers waar je mee schakelt en samenwerkt. In deze functie weet jij als geen ander je weg te vinden qua voorbereiding en coördinatie in een dynamische omgeving. Daarin beschik je over de nodige materiaalkennis en kunde binnen de klimaattechniek.

Werkzaamheden in de functie van junior werkvoorbereider werktuigbouwkunde bevatten het maken van planningen en deze bewaken, het opstellen van werkinstructies en het werk voorbereiden voor de uitvoering. Hierin maak je offertes, calculeer je meer- of minderwerk, bestel je materiaal in samenspraak met inkoop en ben je ondersteunend aan de uitvoering op het project. Verder zal een kwart van de werkzaamheden bestaan uit tekenwerkzaamheden in AutoCAD.


Functie-eisen

Om via ons als junior werkvoorbereider werktuigbouwkunde te kunnen werken voldoe je aan onderstaande functie-eisen:

 • Minimaal MBO+ opleiding in de richting van werktuigbouwkunde
 • Ervaring met technisch tekenen (AutoCAD) en in de werkvoorbereiding
 • Ervaring en kennis van klimaattechniek
 • In het bezit van VCA-Basis of VCA-Vol
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Daadkrachtig en een echte regelaar
 • Oplossingsgerichte en creatieve aanpak
 • Vakspecialist met enthousiasme in het vak
Ons aanbod

Wij bieden de junior werkvoorbereider werktuigbouwkunde een uitdagende en afwisselende functie bij een opdrachtgever binnen de installatietechniek met uiteenlopende en toonaangevende projecten. Wij bieden een goed salaris (€1.900 - €3.500 op basis van kennis en ervaring) met bijbehorende marktconforme secundaire voorwaarden. Daarbij krijg je intensieve begeleiding en trainingen die bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Solliciteer direct en wordt een junior werkvoorbereider werktuigbouwkunde bij ELLBRU!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!