Vacature Financieel adviseur (ervaren) 36 u/w - Amersfoort

Amersfoort

DC Professionals B.V.
  • DC Professionals B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Standplaats: Amersfoort
Duur: 01-05-2021 t/m 01-10-2021
Optie tot verlenging: Ja, 3x 3 maanden
Reageren voor: 21 april 2021

Opdrachtomschrijving
Voor financiële vraagstukken en dossiers ben jij (in de functie van financieel adviseur) voor de portefeuilles economie, wonen, cultuur, minimalbeleid en re-integratie het primaire aanspreekpunt van de betrokken (twee) afdelingsmanagers en hun (account)managers/beleidsmedewerkers bij het doorlopen van de hele jaarlijkse planning- en controlcyclus. Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het hele speelveld en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken. Je levert een pro-actieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van processen en producten binnen het team Adviseurs. Je onderhoudt in- en externe contacten en neemt deel aan in- en externe overleggen met verbonden partijen.

Kandidaatomschrijving
Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond met een accent op bedrijfseconomie. Je hebt ruime ervaring binnen een overheidsinstelling (bij voorkeur een 100.000+ gemeente) met het zelfstandig adviseren van afdelingsmanagers en beleidsmedewerkers op financiële vraagstukken voor de genoemde portefeuilles. Je bent een adviseur die analytisch denkt en complexe materie snel weet te doorgronden en inzichtelijk voor anderen kan maken. Je toont de creativiteit om vernieuwende ideeën te ontwikkelen en initiatieven te nemen en je durft scherp aan de wind te zeilen. Verder ben je een sterke persoonlijkheid met natuurlijke overtuigingskracht. Je werkt zorgvuldig, doortastend en pragmatisch en je hebt een collegiale en flexibele instelling. Tijdens het gesprek met de kandidaat voor de opdracht besteden wij ook aandacht aan deze competenties.

Eisen
- U heeft succesvol een HBO / WO -opleiding afgerond.
- U heeft aantoonbaar op CV 3 jaar recente werkervaring als financieel adviseur bij een 50.000+ gemeente.

Gunningscriteria
- U heeft aantoonbaar op CV kennis van financieel advies bij beleidsmatige/beleidsrijke afdelingen van gemeenten
- Je hebt bij voorkeur meer dan 3 jaar recente werkervaring (in de financiële sector) bij een 100.000+ gemeente. Toon dit aan op het CV.

Interviewplanning
De interviews vinden plaats op woensdag 28 april.
De gesprekken focussen met name op:
- Geschiktheid voor de functie van financieel adviseur (kennis en competenties)
- Passendheid van de kandidaat in het team

lees meer

Bedrijfsomschrijving DC Professionals is als bemiddelingsorganisatie actief binnen de sector overheid. DC Professionals richt zich in haar dienstverlening op medior en senior professionals. Zij bemiddelt voor project- en interim functies in de richting van uitvoering, advies en project- proces- en programmamanagement. Voor functies in het primaire proces én bedrijfsvoering. DC Professionals werkt voor gemeenten, provincies en rijksoverheid en daarnaast voor waterschappen en samenwerkings- en bestuursorganen.

DC Professionals is NEN4400-1 gecertificeerd en lid van de NBBU.

lees meer

Contactpersoon Cheyenne Locadia
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Financieel Adviseur in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures