Vacature Financieel Adviseur (ervaren) - Amersfoort

Amersfoort

ICQ-TalentProfs
  • ICQ-TalentProfs Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Aanvraag ICQ-FP 202100085 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Amersfoort zijn wij op zoek naar een Financieel Adviseur (ervaren).

Omschrijving opdracht:
Voor financiële vraagstukken en dossiers ben jij (in de functie van financieel adviseur) voor de portefeuilles economie, wonen, cultuur, minimalbeleid en re-integratie het primaire aanspreekpunt van de betrokken (twee) afdelingsmanagers en hun (account)managers/beleidsmedewerkers bij het doorlopen van de hele jaarlijkse planning- en controlcyclus. Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het hele speelveld en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken. Je levert een pro-actieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van processen en producten binnen het team Adviseurs. Je onderhoudt in- en externe contacten en neemt deel aan in- en externe overleggen met verbonden partijen.

Jouw profiel:
Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond met een accent op bedrijfseconomie. Je hebt ruime ervaring binnen een overheidsinstelling (bij voorkeur een 100.000+ gemeente) met het zelfstandig adviseren van afdelingsmanagers en beleidsmedewerkers op financiële vraagstukken voor de genoemde portefeuilles. Je bent een adviseur die analytisch denkt en complexe materie snel weet te doorgronden en inzichtelijk voor anderen kan maken. Je toont de creativiteit om vernieuwende ideeën te ontwikkelen en initiatieven te nemen en je durft scherp aan de wind te zeilen. Verder ben je een sterke persoonlijkheid met natuurlijke overtuigingskracht. Je werkt zorgvuldig, doortastend en pragmatisch en je hebt een collegiale en flexibele instelling. Tijdens het gesprek met de kandidaat voor de opdracht besteden wij ook aandacht aan deze competenties.

Functie eisen (knock-out criteria):
– Je hebt succesvol een HBO/ WO -opleiding afgerond.
– Je hebt aantoonbaar op CV 3 jaar recente werkervaring als financieel adviseur bij een 50.000+ gemeente.

Functie wensen (gunningscriteria):
– Je hebt aantoonbaar op CV, kennis van financieel advies bij beleidsmatige/beleidsrijke afdelingen van gemeenten.
– Je hebt bij voorkeur meer dan 3 jaar recente werkervaring (in de financiële sector) bij een 100.000+ gemeente.

Interview:
De gesprekken wegen mee in de uiteindelijke gunning. De gesprekken focussen met name op:
– Geschiktheid voor de functie van financieel adviseur (kennis en competenties)
– Passendheid van de kandidaat in het team

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Amersfoort
Startdatum: 01-05-2021
Duur: 01-10-2021
Optie op verlenging: 3 maal 3 maanden
Inzet: 36 uur per week
Tarief: Marktconform
Sluitingsdatum: 19-04-2021
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: De interviews vinden plaats op woensdag 28 april

Voor meer informatie betreffende deze vacature kunt u contact opnemen met Ronald Ostermann via 06-52 02 19 58 of [email protected]

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
– CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
– Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
– Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
– Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
– Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
– Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
– Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Heb je interesse?

Laat hier je reactie achter.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ICQ-Talent Profs speelt in op twee ontwikkelingen; enerzijds de alsmaar toenemende schaarste op de arbeidsmarkt en anderzijds de groeiende bewustwording van het belang om sociaal, maatschappelijk, verantwoord en duurzaam te ondernemen. Vraag en aanbod op de arbeidsmarkt sluiten onvoldoende op elkaar aan. Hierdoor heeft een grote groep potentieel talent moeite een passende werkkring te vinden, waardoor een gedeelte van die groep aan de kant zit.

ICQ-Talent Profs is dè dienstverlener binnen ICQ-Groep die werkgevers ondersteunt waar het Social Return betreft, o.a. door het bieden van een overlegplatform waar kennis, kunde en business worden gedeeld. Eveneens dragen we er zorg voor dat we met gerichte coaching, training, begeleiding en bemiddeling ongekend talent weer aan het werk helpen. ICQ-Talent Profs maakt talenten zichtbaar, voor bedrijven en voor de mensen zelf.

ICQ-Talent Profs zet diezelfde kennis en kunde ook in om talent te bemiddelen op de vraag naar diverse expertise in het sociaal domein (werk & inkomen, participatie & zelfredzaamheid, zorg en jeugd).

lees meer

Contactpersoon ICQ-TalentProfs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Financieel Adviseur in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures