Vacature Vakantiewerk / bijbaan - Amersfoort

Amersfoort

FID Uitzendbureau
  • FID Uitzendbureau Bedrijfsprofiel
  • Bijbaan / Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij eerder gestopt met jouw studie of zoek jij een leuke baan tijdens je vakantie? Ga jij deze zomer niet op vakantie en wil je wat bijverdienen? Neem dan contact met ons op!Voor diverse werkzaamheden zijn wij nog op zoek naar vakantiekrachten die deze zomer aan het werk willen gaan. De werkzaamheden varieren van schoonmaken tot het helpen in de afvalinzameling of werken in het groen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Functie-eisen
Als vakantiekracht zoeken wij ethousiaste studenten, scholieren en elk ander die deze zomer willen werken.– Je bent woonachtig in Amersfoort of omstreken;– Je hebt een flexibele instelling;– Je werkt netjes.

Arbeidsvoorwaarden
De inschaling is afhankelijk van het werk dat je gaat doen. De inschaling is altijd conform cao.Zoek jij leuk vakantiewerk of een (tijdelijke) bijbaan? Neem dan contact met ons op! Stuur je wensen en je CV naar [email protected] of bel naar 033-46 22 688.

lees meer

Bedrijfsomschrijving FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie.
Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken we niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Amersfoort
Vergelijkbare Vacatures in Amersfoort