Vacature Magazijnmedewerker - Amersfoort

Amersfoort

FlevoDirect
 • FlevoDirect Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als magazijnmedewerker werk je in een klein team van medewerkers. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat orders juist worden gepickt, de producten verzendklaar worden gemaakt, het registreren van inslag en uitslag van de goederen, het controleren van retouren en lichte assemblage werkzaamheden.

Het komt regelmatig voor dat er fysiek zwaardere werkzaamheden verricht dienen te worden.

Kortom: een zelfstandige functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Het team waar je in werkt bestaat uit 6 medewerkers op kantoor en 2 medewerkers in het magazijn. Een klein, hecht en gezellig team!

Dit betreft een 40-urige functie met ingang van 1 augustus 2021.

lees meer

Gestelde eisen
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over je reachtruckcertificaat, heb je deze niet maar je kan wel een reachtruck besturen? Geen probleem, wij denken graag mee in de mogelijkheden tot het behalen van dit certificaat;
 • Je beschikt over je rijbewijs B;
 • Je bent fulltime beschikbaar voor de lange termijn;
 • Je bent een echte teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
 • Een net salaris tussen de €1.850 en de €2.170 bruto per maand o.b.v. 40 uur. Uiteraard is dit afhankelijk van de kennis en kunde die je mee brengt;
 • Op korte termijn een vast dienstverband;
 • Opbouw van 8,33% vakantiegeld;
 • Diverse trainingen die aangeboden worden vanuit het bedrijf zelf. Daar naast mag je geheel kosteloos deelnemen aan de FlevoDirect Acedamy! Ons online portall waar meer dan 400 cursussen en trainingen aangeboden worden.
Sollicitatieprocedure

Als je dit leest dan ben je waarschijnlijk erg enthousiast over deze baan en sta je in de startblokken om op korte termijn je CV en motivatie persoonlijk toe te komen lichten. Wacht daarom niet langer en solliciteer direct door te klikken op de sollicitatiebutton ‘Ik wil deze baan!’ of stuur je CV naar [email protected] Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sharon Bonestroo via T:036 – 521 81 60. Ook kan je ons een Whatsapp-bericht sturen naar M: 06 – 39 18 47 06.

Onderdeel van de procedure is, dat wij referenties inwinnen en getuigschriften bij je kunnen opvragen.

 

Referentienummer: 106037

lees meer

Bedrijfsomschrijving FlevoDirect het uitzendbureau voor Flevoland en Veluwezoom
Vele succesvolle plaatsingen door persoonlijke betrokkenheid

FlevoDirect staat bekend om zijn eerlijke, open en snelle manier van werken. Onze hoog opgeleide medewerkers kennen de lokale en regionale arbeidsmarkt goed en weten waar zij vacatures kunnen verwachten. Die kennis vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Misschien wil je werken naast je studie. Of zoek je juist die ene vacature voor een baan voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Welke baan je ook zoekt: bij FlevoDirect ben je altijd aan het goede adres voor de beste vacatures.
Naast de bemiddeling van uitzendkrachten biedt FlevoDirect steeds meer vaste banen en detachering.

FlevoDirect kan jou leuke en uitdagende banen bieden bij meer dan 250 bedrijven in Flevoland en Gelderland vanuit onze vestigingen in Lelystad en Zeewolde. Elke vacature plaatsen wij in de vacaturebank van onze druk bezochte website, zodat je direct kunt solliciteren. Op onze vacaturesite bieden wij een ruim overzicht van vacatures in Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten, Emmeloord, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet en Putten.

Interessante vacatures

Werkzoekenden bieden wij interessante vacatures die hen uitdagen. Een vakantiebaan, parttime- of juist fulltimebaan: voor een job van 3 tot 40 uur werk per week dicht bij huis ben je bij FlevoDirect aan het juiste adres. Wist je dat onze opdrachtgevers regelmatig onze kandidaten in (vaste) dienst nemen?

FlevoDirect kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid. persoonlijke benadering en betrokkenheid. Dit vertaalt zich naar een bijzonder hoge match-score.

FlevoDirect is voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers:
Jouw partner in arbeidsbemiddeling!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Amersfoort