Vacature BIM Modelleur - Amersfoort

Amersfoort

ELLBRU
 • ELLBRU Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij ervaring met bouwkundig modelleren en werk jij graag mee aan uitdagende projecten? Kan jij werken met Archicad en beschik je over grote mate van zelfstandigheid? En heb jij affiniteit met retail en horeca?

Dan ben jij de ArchiCAD modelleur die wij zoeken!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een architectenbureau die gespecialiseerd is in retail, horeca en wonen. Ze verzorgen de projecten van de ontwerpfase tot de daadwerkelijke uitvoering waarbij zij de kwaliteit goed in de gaten houden. Het bureau werkt voor zowel kleine als grote opdrachtgevers en staan bekend om hun snelheid en duurzaamheid. Duurzaamheid is daarbij geen doel op zich, maar een bewijs van een goed ontwerp.


Functieomschrijving

Als BIM modelleur ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van projecten vanaf schetsontwerp tot bouwuitvoering. Je draagt zorg voor de uitwerking van het project en onderhoudt zowel in- als extern de contacten en communicatie. Daarnaast verwachten wij bij een BIM modelleur dat je kennis van bouwregelgeving en vergunningen up to date is.


Functie-eisen
 • Afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde;
 • Aantoonbare ervaring als ArchiCAD modelleur (dit kan ook een relevante stage zijn);
 • Goede kennis van de wet- en regelgeving;
 • Werkt zowel zelfstandig als in teamverband;
 • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Ons aanbod

Wij bieden een ArchiCAD modelleur een uitdagende en afwisselende functie bij een opdrachtgever binnen de architectuur die toonaangevende projecten realiseert. Wij bieden jou een aantrekkelijk maandsalaris (€2.500 - €3.500 bruto op basis van kennis en ervaring) met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt de eerste periode als professional via ELLBRU en zal vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei.

Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om een professionele LinkedIn foto te laten maken. En, organiseert ELLBRU jaarlijks een event voor alle professionals, dus staat er gelijk een (vrijblijvende) activiteit gepland wanneer de maatregelen de deur uit zijn.

ELLBRU geeft jouw carrière als ArchiCAD modelleur een boost!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dát goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Modelleur in Amersfoort