Vacature Machinist onkruidbestrijding Amersfoort

Amersfoort

Globen Personeel
  • Globen Personeel Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij behendig met machines en wil je graag bijdragen aan een mooie omgeving? Dan is de vacature machinist onkruidbestrijding in Amersfoort misschien wel op je lijf geschreven! Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig routes rijden. Dit moet ook wel, want je werkt met heet water of hete lucht. De opdrachtgever moet blindelings op jouw kwaliteiten kunnen vertrouwen! Zie jij deze baan wel zitten? Lees dan gauw de hele vacature!

Gestelde eisen Jij hebt je rijbewijs B (BE is een pré),Jij hebt al relevante werkervaring,VCA certificaat (of bent bereid deze te halen),Je werkt graag zelfstandig,De juiste werkmentaliteit
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 40 uur p/w
In overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Wekelijks salaris,Pensioen en verzekeringen,De beste materialen om jouw klus te klaren,Een bezoek op de werkplek,Borrels en barbecues met jouw Globen collega’s
Bedrijfsomschrijving Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat we doen en waar we goed in zijn.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers breed inzetbaar zijn en de juiste kennis hebben, daarom bieden wij training, begeleiding en opleiding.

Als specialist op het gebied van groen en infra personeel spreken wij niet alleen de taal van de grondwerker of groenvoorziener, maar ook die van de calculator en projectleider.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Machinist in Amersfoort