Vacature Chapter Lead Productowner interim 6 maanden - Amersfoort

Amersfoort

CareerValue
  • CareerValue Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Tijdelijk contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wij zetten deze interim rol uit omdat wij bemerken dat de werkdruk van het team omhoog gaat en wij willen voorkomen dat de werkdruk te hoog wordt. Voor deze rol kunnen wij een interim opdracht van minimaal 6 maanden garanderen waarbij er een mogelijkheid tot verlenging zit. Indien het voor beide partijen goed voelt, kunnen wij overgaan tot verlenging. Tevens kunnen wij overgaan tot een permanente rol binnen ons bedrijf echter is dat nu nog niet aan de orde. 

Ben jij thuis binnen software ontwikkeling en heb je leidinggevende kwaliteiten in huis en zoek je een opdracht welke meer richting klantzijde gaat? Dan is dit een uitdaging waar jij graag mee aan de slag gaat. Voor deze rol kunnen wij een interim opdracht van minimaal 6 maanden garanderen waarbij er een mogelijkheid tot verlenging zit. 

Jij hebt als Chapter Lead ProductOwner (manager ProductOwner) ontzettend sterke ambities en een sterke drive om jezelf nog verder te ontwikkelen en het maximale uit je team te halen. Voor deze rol heb je minimaal 3 jaar ervaring nodig en het liefst tussen de 5 en 8 jaar ervaring.
Je doet dit samen met een 6 andere ProductOwners welke jij mag gaan aansturen. In deze rol is het belangrijk om de productmanagement binnen Agile als uitgangspunt te behouden en het zou fijn zijn als je hier al ervaring in hebt.  Je werkt ECHT volledig Agile en zorgt ervoor dat deze organisatie verdere professionalisering krijgt. 

Je moet processen overzien, requirements ophalen, spreken met stakeholders, de juiste vragen stellen, je team naar een hoger niveau tillen en meehelpen aan de digitale transformatie van dit bedrijf. Je gaat hier samen met je collega's impact maken voor de business en ervoor zorgen dat er meer value wordt toegevoegd!

Wij zoeken iemand voor 40 uur in de week (minimaal 32 uur) en je zou erg snel bij ons aan de slag kunnen. 

lees meer

Gestelde eisen

– HBO/WO opleiding (IT gerelateerd);
– Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
– Je hebt ervaring binnen Productmanagement (Agile);
– Je hebt een menselijke benadering!; 
– Je bent thuis binnen software ontwikkeling;
– Je bent een ervaren Product Owner en beschikt over uitstekende communicatieve skills;
–  Je hebt meerdere Change Management projecten opgezet en afgerond (moet aantoonbaar zijn);
– Je hebt ervaring binnen verzekeringsbranche software(pré);
– Je hebt kennis van technieken en methoden DevOps- Agile;
– Je hebt lef en houdt van een uitdaging;
– Je maakt van complexe vraagstukken, krachtige oplossingen;
– Je houdt van kwaliteit en werkt graag aan innovatieve projecten;
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– Je bent strategisch sterk;
– Je weet wat het is om tussen de business en de IT te staan;
–  Je werkt graag aan een digitale transformatie;  
– Goede beheersing van de Nederlandse taal (MUST).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 75,00 - € 85,00 p/u
Extra informatie

Wij zoeken per direct een A.I. Chapter Lead ProductOwner en kunnen snel schakelen. Aanbieding einddatum is 21-06-2021 10:00. |
Tarief inkoop zit op €75,- t/m max €95 per uur, all in exclusief BTW. 

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met: Farid van Mastbergen door te mailen naar [email protected]

Voor vragen kun je mij bereiken op 0652501982. 

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Farid van Mastbergen op telefoonnummer: +31 (0)88 88 33 075 of mobiel: +31 (0)6 52 50 19 82.
Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] of via WhatsApp.

Tagged as: vaste werklocatie

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wij hebben nog erg veel projecten liggen die nog van start moeten gaan en daarom zoeken wij een Chapter Lead Productowner die samen met zijn/haar collega's prachtige producten en projecten mag gaan oppakken. Ons bedrijf is gelegen onder de rook van Amersfoort!

Wij zijn momenteel met ongeveer 200 FTE en zijn een ICT bedrijf dat zich ECHT weet te onderscheiden van andere ondernemingen. We hebben meerdere vestigingen en zoeken nu een Chapter Lead Productowner die ons gaat versterken binnen de Agile. We hebben hier meerdere teams en werken DevOps- Agile Scrum zodat iedere collega begrijpt hoe ze een goede samenwerking met elkaar kunnen hebben.

Er wordt hier geluisterd naar ideeën en we moedigen onze collega's aan om met initiatieven te komen. Er heerst hier een fijne werksfeer waarbij de lijnen lekker kort zijn en waar veel wordt geïnvesteerd in zowel persoonlijke ontwikkeling als in nieuwe technieken. 

We werken met de laatste technieken en zorgen ervoor dat onze partners tevreden door kunnen gaan met vernieuwing van business. Wij vinden het belangrijk dat onze partners efficiënt door kunnen werken en zorgen middels software oplossingen voor prachtige innovatieve oplossingen.

We zijn goed te bereiken per OV en als je met de auto komt dan hebben wij elke dag een eigen plek voor je gereserveerd. Zoek jij een interim Manager ProductOwner rol waarbij je 6 FTE aan productowners mag leidinggeven? Ben je minimaal Senior? Lever jij graag kwaliteit en werk je meer middels menselijke benadering?

Wij zijn trouwens ook ontzettend stabiel en groeien nog flink door!  Heb ik je interesse gewekt? Mooi! Lees vooral even door.

lees meer

Contactpersoon CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Product Owner in Amersfoort