Vacature GZ- Psycholoog Indigo - Amersfoort

Amersfoort

Altrecht
 • Altrecht Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij het in huis om met een kortdurende, oplossingsgerichte behandeling de jongere én de volwassene weer op weg te helpen? 

Over je nieuwe baan als 
Als GZ-Psycholoog K&J én volwassenzorg bij Indigo werk je in de Basis GGZ. Vanuit een generalistisch, kortdurend behandelmodel ondersteun je een zeer diverse groep kinderen & jongeren van 0-18 jaar, jongvolwassenen met trauma, ontwikkelingsproblemen, ADHD, emotionele stoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en autisme. Jouw contact met het kind/jongere en zijn systeem is dynamisch, in korte tijd help je hem/haar weer verder in het leven. Daarnaast biedt je consultatie aan collega’s, scholen en huisartsen ten aanzien van jouw specifieke expertise. Tevens werk je als GZ-psycholoog met de volwassendoelgroep van 18 tot 75 jaar met stemmingsstoornissen, ADHD, ontwikkelingsstoornissen, angststoornissen en beginnende persoonlijkheidsproblematiek. Je levert een bijdrage aan de zorginhoudelijke beleidsvorming gericht op de verdere ontwikkeling van Indigo binnen de Basis GGZ. Je maakt onderdeel uit van een organisatie waar nauw samengewerkt wordt met de ketenpartners van de specialistische GGZ  waardoor je goed zorg op maat kunt leveren.

Over jou 

 • Zelfstandig, klant- en resultaatgericht en praktisch past helemaal bij wie jij bent
 • Je krijgt er energie van om zelfstandig te werken, afspraken maken met verwijzers en netwerken horen hier vanzelfsprekend bij
 • Je bent een goede netwerker en hebt plezier in het leggen van professionele contacten
 • Je gelooft in het Indigo concept en draagt dit actief uit
 • Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog, je bent op de hoogte van de bestaande richtlijnen en je beschikt over een AGB-code
 • Je hebt ervaring met protocollair en oplossingsgericht werken, EMDR en cognitieve therapie
 • Je hebt ervaring in het werken met kinderen die in een asielprocedure zitten
 • Uitvoeren van (korte) psychodiagnostiek en psychotherapeutische behandelingen
 • Je geeft supervisie aan (basis)psychologen en treedt op als regiebehandelaar

Interessant, maar wat bieden we dan? 
Een uitdagende functie bij een groeiend bedrijf. Als je bij ons begint start je z.s.m. met onze tweedaagse opleiding waar je kennis maakt met de Indigo werkwijze en het kortdurend behandelen.  Bij Indigo werken betekent ook dat je deel uitmaakt van een landelijke organisatie waarin iedereen veel kennis deelt en de missie heeft de zorg in Nederland te verbeteren. Op deze manier ontmoet je veel verschillende mensen en collega’s met een brede expertise, maar is er ook ruimte om jezelf actief te ontwikkelen. Ook bieden wij geregeld nieuwe (e-learning) opleidingen aan om ervoor te zorgen dat de kennis van de hulpverleners optimaal is.
Je krijgt een baan voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging. Salariëring volgens CAO GGZ, schaal 65. 
Indigo heeft aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals diverse scholingsmogelijkheden, zowel face to face als via e-learning. 

Over Indigo 
Indigo wil mensen met (risico) op psychische klachten, direct en dichtbij, goede hulp aanbieden. Hierdoor kunnen cliënten zo snel mogelijk regie nemen over hun eigen leven en deelnemen aan de samenleving. Door preventie, de POH-GGZ-functie en het behandelen in de Basis GGZ kunnen wij zorg op maat bieden. Dit is onze missie waar ruim 800 medewerkers zich iedere dag voor inzetten. Daarmee bereiken wij jaarlijks meer dan 160.000 mensen.
Indigo investeert gezamenlijk in marketing, e-health, kwaliteit van zorg en onderzoek. Wij hebben een eigen Indigo Handboek "Focus in de Basis GGZ" en bijbehorende opleidingen voor onze behandelaren en hulpverleners.

Over de regio
Indigo Midden-Nederland bestrijkt een werkgebied dat zich uitstrekt over Flevoland, West-Veluwe, Gooi- & Vechtstreek en Utrecht. Met 160 werknemers in dit gebied worden er gemiddeld 8.000 cliënten per jaar behandeld in de Basis GGZ. Het aantal kinderen en jongeren dat door overeenkomsten met gemeentelijke regio’s behandeld werd, bedroeg 1.200. Ruim 75% van de cliënten waren nog niet eerder in behandeling geweest bij Indigo.

Meer informatie 
Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Annemieke Verweij, regiomanager & Verpleegkundig specialist, te bereiken op telefoonnummer 06-20085560 of [email protected]

Solliciteer op deze vacature

lees meer

Bedrijfsomschrijving Altrecht verleent geestelijke gezondheidszorg vanuit verschillende vestigingen in de regio Utrecht. We verlenen professionele zorg en behandeling aan mensen – van jong tot oud – die het niet makkelijk hebben in onze samenleving.
Contactpersoon Altrecht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures GZ-psycholoog in Amersfoort