Vacature Manager Kwaliteit - Amersfoort

Amersfoort

Boelen Adviesgroep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature In het kort
Ben jij een ervaren Kwaliteitsmanager met ruime ervaring binnen de foodproductie of verpakkingen voor de foodindustrie? Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van de kwaliteitstafdeling op gebied Assurance, procesverbetering en procesoptimalisatie? Dan is de vacature Manager Kwaliteit bij Drukkerij Zwart in Amersfoort iets voor jou.

Functie
Als Manager Kwaliteit ben je eindverantwoordelijk voor het algehele kwaliteitsniveau binnen Drukkerij Zwart. Je bent het primaire aanspreekpunt voor alle kwaliteitszaken voor zowel interne als externe partijen en verantwoordelijk voor het continue verbeteren van de kwaliteitsafdeling. Je kunt hierbij denken aan het verder optimaliseren, borgen, ontwikkelen en structureren van de kwaliteitssystemen en procedures, het beoordelen en registreren van productspecificaties en het organiseren, uitvoeren en opvolgen van audits.
Uiteraard ben je en blijf je op de hoogte van het bijhouden en implementeren van nieuwe wet- en regelgevingen op het gebied van certificaties (BRC/IFS & HACCP).
Je beweegt je als kwaliteitsmanager door de hele organisatie en je zorgt voor een optimale afstemming en samenwerking met de productieafdeling voor wat betreft kwaliteitsissues, efficiency en datamanagement. Je maakt onderdeel uit van het MT en rapporteert rechtstreeks aan de Plant Manager die eindverantwoordelijk is voor beide productielocaties.

Profiel
 • HBO/WO werk- en denkniveau in de levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar.
 • Ervaring in een vergelijkbare functie in de levensmiddelenindustrie en/of foodproductie is een must.
 • Kwaliteit en efficiency staan hoog bij je in het vaandel.
 • Je bent een teamspeler, communiceert helder en overtuigend en durft jezelf uit te spreken.
 • Je bent hands-on, flexibel en je staat stevig in je schoenen.
 • Je hebt uitgebreide en specifieke kennis van de gangbare kwaliteitssystemen als BRC en IFS en je hebt actuele kennis van wet en regelgeving op Europees niveau.
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
 • Woonachtig op bereisbare afstand van Amersfoort.

Wat heeft Drukkerij Zwart te bieden
 • Uitdagende positie in een succesvolle en groeiende onderneming.
 • Een herkenbare bijdrage kunnen leveren aan de verdere groei van Drukkerij Zwart.
 • Financieel gezond bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden waar ruimte wordt gegeven voor eigen initiatief.
 • Passende arbeidsvoorwaarden conform cao Grafimedia.

Opdrachtgever
Drukkerij Zwart is, sinds 2017, onderdeel van de Oostenrijkse Schur Flexibles. De productie in Amersfoort kent twee locaties en is gespecialiseerd in het drukken van flexibele verpakkingen voor de foodindustrie. De organisatie is met name actief in het thee-, koffie, zoetwaren- en dranksegment. Er wordt gedrukt voor o.a. Unilever, Lipton Tea en Jacobs Douwe Egberts. Drukkerij Zwart kenmerkt zich door haar uitstekende drukkwaliteit, kleine oplages en korte levertijden. De plant Printing aan de Mijnbouwweg is voorzien van 4 diepdruk machines en 1 offset machine. De locatie Finishing bevindt zich aan de Amsterdamseweg. Op beide locaties samen werken circa 110 medewerkers, waarvan circa 50 medewerkers op de plant Printing. De cultuur is te omschrijven als informeel, betrokken, no-nonsense, transparant en resultaatgericht. Er is weinig verloop.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Duits, Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Boelen is gespecialiseerd in recruitment, executive search, assessments & development. Sinds 1993 bemiddelen wij professionals, managers en directeuren op bachelor- en master niveau in de industrie en handel. Onze transparante en persoonlijke werkwijze heeft tot vele langdurige, succesvolle matches geleid.

lees meer

Contactpersoon Caroline Tilma
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Manager Kwaliteit in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures