Vacature Casemanager (verzuim, ziektewet en WGA) - Amersfoort

Amersfoort

Talent&Pro
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Heb jij ervaring als casemanager verzuim, ziektewet en/of WGA waarbij je het verzuim- en re-integratie proces van verzuimende werknemers begeleidt? Ga jij pro actief te werk en ben jij de verbindende schakel tussen alle betrokken partijen tijdens het re-integratieproces? Ben jij in het bezit van de titel ROV, ROZ en/of RCCM of heb je ruime ervaring binnen dit werkgebied en ben jij op zoek naar een volgend project? Wij hebben met regelmaat veel interessante interim opdrachten openstaan en komen hiervoor graag met jou als professioneel casemanager in contact.De uitdaging

Wij zijn al jarenlang partner voor professionals die op interim basis werkzaam zijn in de casemanagementmarkt. We bieden je afwisselende opdrachten binnen inkomensverzekeraars, arbodiensten, arbodienstverleners en large corporates en gaan daarbij graag een duurzame samenwerking met je aan. We nemen je mee in ons netwerk en onze expertise.


Jij, als Casemanager
  • hebt ervaring als casemanager verzuim, ziektewet en/of WGA
  • voert de titel ROV, ROZ en/of RCCM of hebt ruime werkervaring binnen dit vakgebied
  • op zoek naar een volgende opdracht op de korte of middellange termijn als ZZP’er of op tijdelijk projectcontract
Wij, als Talent&Pro

Talent&Pro verzorgt interim opdrachten voor professionals onder diverse functies bij onze opdrachtgevers. We gaan graag met je in gesprek over de rol van interim casemanager bij onze opdrachtgevers.


De opdrachtgevers waar je op detacheringsbasis werkervaring op gaat doen zijn gevestigd in de Randstad. Bij het vinden van een opdracht houden we waar mogelijk rekening met praktische zaken als reistijd en jouw voorkeursregio Amersfoort.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 1000 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals tijdens onze skitrip, beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!

lees meer

Contactpersoon Talent&Pro
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Casemanager in Amersfoort