Vacature Technisch adviseur - Amersfoort

Amersfoort

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een bedrijf in de bouwtoelevering in de regio Amersfoort ben ik op zoek naar een technisch adviseur. Ben jij hbo- of wo-geschoold? Bijvoorbeeld Bouwkunde of Civiele Techniek? Heb jij ervaring in het geven van technische adviezen op het gebied van bouwtechnische vraagstukken? Dan hoor ik graag van je! Je bereikt me rechtstreeks via het nummer 06-11119008. Je cv stuur je naar Arno Stevens, [email protected] 

Als Technisch adviseur adviseer, begeleid en ondersteun je de collega's van de afdeling Verkoop. Je analyseert offertes en klantvragen op technische haalbaarheid. Je komt met hoogwaardige technische oplossingen. Je geeft adviezen over verbeteringen, oplossingen en risico’s. en oplossingen. Je bent commercieel en communicatief vaardig. Je hebt niet alleen interne maar ook externe contacten, zoals bestaande en potentiële relaties. Je volgt marktontwikkelingen en wijzigingen op het gebied van regelgeving op de voet, zodat je altijd het beste advies kunt geven. Het spreekt voor zich dat je gemakkelijk kunt werken met verschillende systemen. Projectverslagen en berekeningen maken en het bijwerken van klantgegevens is voor jou geen probleem.

lees meer

Gestelde eisen
 • hbo- of wo-opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke of aantoonbaar relevante functie, bij voorkeur bij een bedrijf in de bouwtoelevering of in de beton 
 • groot verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgericht
 • technisch en cijfermatiginzicht
 • je hebt ontwikkelde commerciële vaardigheden
 • je communiceert gemakkelijk en helder
 • je bent probleemoplossend en klantgericht ingesteld 
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Extra informatie
 • Een topsalaris en een helder contract
 • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket
 • Een plezierige werkomgeving met ervaren en enthousiaste collega’s
 • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden
Solliciteren bij

Heb je vragen over de functie van technisch adviseur bij dit bedrijf in de omgeving van Amersfoort? Dan beantwoord ik deze graag! Je bereikt me telefonisch via het nummer 06-11119008. Je cv stuur je naar Arno Stevens, [email protected] 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Arno Stevens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Consultant in Amersfoort