Vacature Adviseur Privacy in de publieke sector - Amersfoort

Amersfoort

BMC
 • BMC112 vacatures
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Privacy Adviseur bij BMC werk je binnen een gemeente, regionale samenwerkingen, rijksoverheden of ZBO’s. Dat varieert van een rol als Privacy Officer (PO) tot een rol als Functionaris Gegevensbescherming (FG). De diversiteit van opdrachtgevers zorgt voor afwisselende opdrachten in verschillende rollen. Wil jij je verder ontwikkelen binnen het privacy vak? Dan is dit mogelijk jouw nieuwe functie! 

Welke opdrachten kun je verwachten? Dat is heel afwisselend. Het kan het uitvoeren van DPIA’s zijn of voorlichting en uitleg geven over privacywetgeving in het kader van bewustwording. Ook concrete vragen over het delen van gegevens in het Sociaal Domein of het opstellen van samenwerkingsafspraken met ketenpartners zijn voorbeelden van opdrachten. In de rol van Privacy Adviseur ga je opdrachtgevers helpen bij het implementeren van nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast zorg jij ervoor dat jouw collega’s de bestaande regels begrijpen. Door jouw juridische kennis kun jij oplossingen vinden voor lastige vraagstukken. In deze rol functioneer je soms op het snijvlak van privacy en informatiebeveiliging. 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Afhankelijk van de opdracht en je ervaring voer je de opdracht alleen uit of met ondersteuning van een ervaren collega (senior adviseur of managing consultant). In alle gevallen sta je er nooit alleen voor. BMC heeft veel ervaren adviseurs op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, die altijd bereid zijn met je mee te denken.

Naast veel afwisseling in opdrachten en opdrachtgevers vinden wij het belangrijk om aan kennisbevordering te doen. Wij hebben daarom regelmatig domein avonden, waarin we bij elkaar komen om kennis te delen en bij te praten tijdens een borrel. Daarnaast bieden veel (online) trainingen aan via ons ontwikkelcentrum. Dit is een ruim aanbod van trainingen op verschillende onderwerpen, zowel kennis als vaardigheden. 

lees meer

Gestelde eisen

Je hebt een afgeronde WO Opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Rechten of vergelijkbaar. Daarnaast ben je in de afgelopen jaren werkzaam geweest bij een overheidsinstelling als FG, Privacy Officer, privacy jurist of een vergelijkbare functie. Jouw certificering (CIPP/E) is (bijna) op orde of je bent bereid deze te halen. 
Vragen over deze vacature? Plan gerust een belafspraak in wanneer het jou uitkomt via: https://calendly.com/diana-ouwehand/15min Het is dan ook mogelijk om (vrijblijvend) contact te hebben met onze privacy adviseurs. 

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Je komt vast in dienst bij BMC in de rol van Adviseur voor 32 tot 40 uur per week. Als Adviseur bij BMC heb je, in overleg met je opdrachtgevers, veel flexibiliteit om je werktijden naar eigen inzicht in te richten. Zo creëer je je eigen balans tussen werk en privé. Als werkgever bieden wij jou de volgende zekerheden: 
 • Een contract bij BMC voor 32-40 uur per week.
 • Een marktconform salaris (vanaf €4.000 op basis van 40 uur).
 • Individueel Keuzebudget (Maandelijkse opbouw van 11,04% van maandsalaris. Hierin is 8% vakantiegeld opgenomen.)
 • 36 vakantiedagen waarvan een deel flexibel (IKB) op basis van 40 uur; 
 • Leaseauto met tankpas of vervoersbudget;
 • Choose-your-own-phone regeling;
 • Laptop;
 • Vaste onkostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;

lees meer

Bedrijfsomschrijving Binnen het domein Data en Dienstverlening (D&D) ligt de focus op een aantal werkgebieden, namelijk: Data, Informatieveiligheid & Privacy en Burgerzaken Expertniveau. Via onze accountmanagers, domeindirectie, senior adviseurs en Managing Consultants komen diverse leuke opdrachten binnen die we graag aan onze adviseurs voorleggen. Als een van de ruim 75 adviseurs binnen D&D ben jij betrokken bij het domein en kun je ook altijd terecht bij een collega als je ergens mee zit. Dit kan via de telefoon maar ook op bijvoorbeeld de domein middag die ieder kwartaal wordt georganiseerd. Zo blijf je naast je huidige opdracht ook in contact met jouw collega’s binnen BMC.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PR Adviseur in Amersfoort