Vacature Monteur brandbeveiliging - Amsterdam

Amsterdam

Feel Flex
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Jij voorkomt liever dan dat je geneest. Dagelijks rukken vanuit hun kazerne tientallen brandweermannen uit naar brandende panden om de noodsituatie te bedwingen. Dankzij jouw vakkundigheid draag jij een steentje bij om het aantal meldingen flink te verminderen. Jouw aanstaande collega’s hebben handige handjes nodig die hen helpen zoveel mogelijk brandmeldinstallaties te controleren en plaatsen.


Wat ga je doen?

Je komt binnen rond kwart voor zeven en doet eerst een bakkie koffie met collega’s. Even rustig opstarten, om vervolgens samen met je maatje op pad te gaan. Onderhoud en service staan volop op de agenda. Controleren of het huidige systeem nog up to date is, nieuwe brandmeldinstallaties installeren en controleren van bekabeling tot aan melders en eindverbruikers. Rond half 4 rol je weer terug naar de zaak om vast eventuele materialen klaar te leggen, je bus startklaar maken voor de volgende dag en iedereen een fijne avond te wensen.


Wat wij bieden?
  • Goede werksfeer
  • Tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast
Wat wij vragen?
  • VCA
  • Diploma brandbeveiligingsinstallaties
  • Rijbewijs B
  • Achtergrond in de techniek
Solliciteren? Wees er snel bij!

Ben jij die toffe kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop ‘Solliciteer direct!’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.100 p/m
Bedrijfsomschrijving BOUWEN. DAT IS EEN VAN DE DINGEN DIE WIJ DOEN.

Feelflex bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. We zijn op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

In een korte tijd hebben we onszelf weten te bewijzen als een betrokken en kwalitatief sterke partij. Sinds de start van Feelflex in 2014 zijn we in korte tijd flink gegroeid. Zo hebben we werknemers in dienst uit de disciplines: techniek, administratie, industrie & productie en transport & logistiek.

Wij zijn op zoek naar talent van diverse niveaus. Zo bemiddelen wij voor ongeschoold tot academisch personeel.

Koflexwerk is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Daarmee zijn wij een van de slechts 10% gecertificeerde uitzendbureaus in Nederland. Dit betekent dat wij ons houden aan gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen. Zo kan jij ervan uit gaan dat je zorgeloos in zee gaat met een betrouwbaar uitzendbureau. Kortom: reden genoeg om eens contact met ons op te neme

lees meer

Contactpersoon Team Elektro Zaandam ( Mark van der Putten en Michael Krijger )
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Beveiligingsmonteur in Amsterdam