Vacature Fiscalist Amsterdam

Amsterdam

Adviesgroep 88
  • Adviesgroep 88 Bedrijfsprofiel
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Referentienummer: ADSR08264

Onze opdrachtgever

Een mooi en regionaal kantoor, waar één partner aan het roer staat. Zelfstandigheid staat bij hem hoog in het vaandel en eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Klanten bevinden zich in de driehoek Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Wat ga je doen als Fiscalist Amsterdam

Ik ben momenteel op zoek voor een mooi, klein kantoor in Amsterdam. Ik ken de praktijk en vestiging goed. De vestiging wordt geleid door één partner. Een betrouwbare, nuchtere ondernemer die graag zelfstandigheid ziet bij zijn collega’s. En de ruimte geeft voor eigen inbreng.

Jij adviseert binnen de MKB praktijk klanten op het gebied van juridisch en fiscaal terrein. Maar ook als het gaat om estate planning. Daarnaast stel je de complexere aangiften op. Je bent goed in de klantrelatie en haalt daar veel energie uit. Je hoeft geen commerciële tijger te zijn. Vaktechniek en de klant, daar draait het om! En werken bij een klein kantoor, daar voel jij je goed bij. Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring in de adviespraktijk. Je mist ruimte om zelfstandig zaken op te pakken.

Waar voldoe je aan voor de vacature van Fiscalist Amsterdam

  • Jij hebt een afgeronde studie FR of FE
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring met advisering
  • Je zoekt juist een klein kantoor als nieuwe werkgever
Direct solliciteren Meer vacatures

lees meer

Bedrijfsomschrijving Als je de wensen invult van je kandidaat, zijn er drie partijen gelukkig! Dat is ons motto , want daar draait het om. De werving & selectie van Accountants en Fiscalisten is de afgelopen jaren sterk veranderd. Geen traject is dan ook hetzelfde.
Contactpersoon Martijn Betgem
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Fiscalist in Amsterdam